Se tot spunea la scoala de joc frumos fotbal alea, alea si am intrat si eu Culmea e ca toti astia care ziceau atunci numai joaca si eu continui sa joc Chiar daca cu pauze prelungite
Eu am auzit de pe forum-ul lui Poli! Si tot eu, am spus mai departe colegilor de servici, care acum saracii numai din asta ''traiesc'' ! Alte discutii in birouri in afara de soccerproject nu prea mai auzi
eu am auzit de soccer project de pe forumul echipei politehnica iasi...la inceput am avut ceva retineri dar cu timpul am evoluat inspre foarte bine !!!
eu de la frate-miu am auzit de SP. insa nu stiu de unde a aflat el.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
bizone wrote:Eu am auzit de pe forum-ul lui Poli! Si tot eu, am spus mai departe colegilor de servici, care acum saracii numai din asta ''traiesc'' ! Alte discutii in birouri in afara de soccerproject nu prea mai auzi
mi-o spus un prieten ca el se joaca. si mi-o zis ca joaca de vreo 4 ani si abia o ajuns in d. cand am auzit nici nu am vrut sama gandesc. dupa vreo 3 luni m-am apucat si eu de joc
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"