boboc

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
dima_m
Assistant Coach

boboc

Post by dima_m »

.... caut informatii mai detaliate pentru acest joc. Ma intereseaza sa adopt o strategie de inceput buna , evitand greseli, care un noob ca mine e tentat sa le faca.
Nu inteleg semnificatiile literelor in dreptul formei echipei mele "Formã WLWDW " si la fel in dreptul jucatorilor din aparare "SW".
M-ar interesa sa mi se confirme primele 4-5 calitati ale unui jucator pentru fiecare post.
As vrea sa particip intr-o cupa de nivelul meu dar nu am descoperit cum sa ma inscriu. Inteleg ca este o taxa de inscriere, este vorba de banii SP, nu?

Multumesc tuturor celor care vor avea amabilitatea sa-mi raspunda!
... maine poate fi mai rau!
Faur
Team President

Post by Faur »

Formã WLWDW
- W - Win (castigat)
- D - Draw (egal)
- L - Lose (pirdere)

SW -Sweper - fundas central sau libero
dima_m wrote: As vrea sa particip intr-o cupa de nivelul meu dar nu am descoperit cum sa ma inscriu. Inteleg ca este o taxa de inscriere, este vorba de banii SP, nu?
Cauta la aici.
Image ps:Image ImageImage
jar
Team Board Member

Post by jar »

Sfaturi pentru orice începãtor :

1. Citeºte ce scrie în joc la ---> ajutor ---> reguli , cu mare atenþie, de cel puþin 5 ori.

2. Citeºte tot acest forum, în special secþiunea Discuþii/Întrebãri SoccerProject ( toate cele 17 pagini), topic cu topic ºi post cu post...

3. Dupã îndeplinirea punctelor 1 ºi 2 ar trebui sã mai ai doar întrebãri de avansat. Dacã totuºi mai ai întrebãri de începãtor, ar trebui sã repeþi punctele 1 ºi 2.
dima_m
Assistant Coach

Post by dima_m »

Pot schimba un jucator sa joace pe alt post... un portar ca atacant spre exemplu (eu nu pot vedea calitatile lui de jucator de camp...dar banuiesc ca are ceva)?
... maine poate fi mai rau!
Skulder
Member of the Soccer Project Association

Post by Skulder »

dap mey poti dar nu va da acelasi randament va scoate un rating mai mik si poti vedea calitatile lui dand un simplu click pe numele lui la team/players /overview
borissman
Team Manager

Re: boboc

Post by borissman »

dima_m wrote:.... caut informatii mai detaliate pentru acest joc. Ma intereseaza sa adopt o strategie de inceput buna , evitand greseli, care un noob ca mine e tentat sa le faca.
Nu inteleg semnificatiile literelor in dreptul formei echipei mele "Formã WLWDW " si la fel in dreptul jucatorilor din aparare "SW".
M-ar interesa sa mi se confirme primele 4-5 calitati ale unui jucator pentru fiecare post.
As vrea sa particip intr-o cupa de nivelul meu dar nu am descoperit cum sa ma inscriu. Inteleg ca este o taxa de inscriere, este vorba de banii SP, nu?

Multumesc tuturor celor care vor avea amabilitatea sa-mi raspunda!

ai mai inteles cum sta treaba pe aici ?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”