.... caut informatii mai detaliate pentru acest joc. Ma intereseaza sa adopt o strategie de inceput buna , evitand greseli, care un noob ca mine e tentat sa le faca.
Nu inteleg semnificatiile literelor in dreptul formei echipei mele "Formã WLWDW " si la fel in dreptul jucatorilor din aparare "SW".
M-ar interesa sa mi se confirme primele 4-5 calitati ale unui jucator pentru fiecare post.
As vrea sa particip intr-o cupa de nivelul meu dar nu am descoperit cum sa ma inscriu. Inteleg ca este o taxa de inscriere, este vorba de banii SP, nu?
Multumesc tuturor celor care vor avea amabilitatea sa-mi raspunda!
boboc
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
Formã WLWDW
- W - Win (castigat)
- D - Draw (egal)
- L - Lose (pirdere)
SW -Sweper - fundas central sau libero
- W - Win (castigat)
- D - Draw (egal)
- L - Lose (pirdere)
SW -Sweper - fundas central sau libero
Cauta la aici.dima_m wrote: As vrea sa particip intr-o cupa de nivelul meu dar nu am descoperit cum sa ma inscriu. Inteleg ca este o taxa de inscriere, este vorba de banii SP, nu?
ps:
Sfaturi pentru orice începãtor :
1. Citeºte ce scrie în joc la ---> ajutor ---> reguli , cu mare atenþie, de cel puþin 5 ori.
2. Citeºte tot acest forum, în special secþiunea Discuþii/Întrebãri SoccerProject ( toate cele 17 pagini), topic cu topic ºi post cu post...
3. Dupã îndeplinirea punctelor 1 ºi 2 ar trebui sã mai ai doar întrebãri de avansat. Dacã totuºi mai ai întrebãri de începãtor, ar trebui sã repeþi punctele 1 ºi 2.
1. Citeºte ce scrie în joc la ---> ajutor ---> reguli , cu mare atenþie, de cel puþin 5 ori.
2. Citeºte tot acest forum, în special secþiunea Discuþii/Întrebãri SoccerProject ( toate cele 17 pagini), topic cu topic ºi post cu post...
3. Dupã îndeplinirea punctelor 1 ºi 2 ar trebui sã mai ai doar întrebãri de avansat. Dacã totuºi mai ai întrebãri de începãtor, ar trebui sã repeþi punctele 1 ºi 2.
Re: boboc
dima_m wrote:.... caut informatii mai detaliate pentru acest joc. Ma intereseaza sa adopt o strategie de inceput buna , evitand greseli, care un noob ca mine e tentat sa le faca.
Nu inteleg semnificatiile literelor in dreptul formei echipei mele "Formã WLWDW " si la fel in dreptul jucatorilor din aparare "SW".
M-ar interesa sa mi se confirme primele 4-5 calitati ale unui jucator pentru fiecare post.
As vrea sa particip intr-o cupa de nivelul meu dar nu am descoperit cum sa ma inscriu. Inteleg ca este o taxa de inscriere, este vorba de banii SP, nu?
Multumesc tuturor celor care vor avea amabilitatea sa-mi raspunda!
ai mai inteles cum sta treaba pe aici ?