Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

coolrain wrote:mersi mult de raspuns :)
oricand daca ai nevoie de ajutor sau ai vreo intrebare legata de soccerproject imi poti da un mesaj privat in joc la manager cyollo si iti voi raspunde cu placere....in limita cunostintelor mele.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
coiotu92
Assistant Coach

Post by coiotu92 »

salutari. Eu sunt nou . Am mai avut o incursiune acum 6 luni dar foarte putin , insa aveam jucatori mult mai buni . Neaparat imi trebuie niste jucatori(vreo 3 ) . Eu o sa-i cumpar cand ma lasa consiliul. Echipa o am doar de azi. Sezonul asta s-a cam dus. Dar sezonul urmator pot incerca promovarea ?
sez 16 : locul 5 in H
sez 17 : locul 2 (momentan) in H
unicool

Post by unicool »

coiotu92 wrote:salutari. Eu sunt nou . Am mai avut o incursiune acum 6 luni dar foarte putin , insa aveam jucatori mult mai buni . Neaparat imi trebuie niste jucatori(vreo 3 ) . Eu o sa-i cumpar cand ma lasa consiliul. Echipa o am doar de azi. Sezonul asta s-a cam dus. Dar sezonul urmator pot incerca promovarea ?
daca reusesti vreo cateva transferuri bunicele si cresc cat de cat jucatorii tai poti sa incerci sa promovezi.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
coiotu92
Assistant Coach

Post by coiotu92 »

mersi de raspuns !
sez 16 : locul 5 in H
sez 17 : locul 2 (momentan) in H
goian23
Groundsman

Post by goian23 »

ce e un SW? :?:
Faur
Team President

Post by Faur »

goian23 wrote:ce e un SW? :?:
SW - Sweper - Fundas central , inchizator ,stoper
Image ps:Image ImageImage
goian23
Groundsman

Post by goian23 »

mersi
sircos
Team President

Post by sircos »

pentru a obtine maxim de randament de la el, un SW este folosit DOAR cand joci cu 5 fundasi (541 sau 532).
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
unicool

Post by unicool »

sircos wrote:pentru a obtine maxim de randament de la el, un SW este folosit DOAR cand joci cu 5 fundasi (541 sau 532).
dar poate juca si ca CB.
piterpan
Coach

Post by piterpan »

AM SI EU O INTREBARE
AM STADIONUL DE 5000 DE LOCURI DAR RECLAME AM NUMAI 5 PARCA TREBUIA SA AM 6 DUPA GHID
bunicutzu

Post by bunicutzu »

unicool wrote:
sircos wrote:pentru a obtine maxim de randament de la el, un SW este folosit DOAR cand joci cu 5 fundasi (541 sau 532).
dar poate juca si ca CB.
poate fi jucat ca orice :)) scoate cu aprox 5 mai putin daca-l joci CB
R4ZzZv4N
Coach

Post by R4ZzZv4N »

salut .. is nou p aici si am si yo o intrebare ... d unde iau juktori gratis ???
N0 HaT3 Th3 PlaY3R ... HaT3 Th3 GaMe !!!
warchilde

Post by warchilde »

de pe lista de transferuri ar fi un raspuns simplu...dar ca un sfat...nu lua jucatori gratis..o sa te bage in faliment foarte repede
bunicutzu

Post by bunicutzu »

warchilde ... uita-te la echipa mea.
ti se pare ca sunt pe cale de a da faliment?

In alta ordine de idei, Razvane, pentru a lua jucatori gratis, te duci pe lista de transfer. dai click acolo pe capu de tabel cu pretul. asta iti va ordona jucatorii in functie de suma de transfer. prima data descrescator, mai dai un click si ti-i ordoneaza crescator (adica de la free la maxim). deci ii vei vedea pe toti aia free.
mai departe ... daca stii ce jucatori sa transferi si cat sa dai pe ei ... nu vei ajunge la faliment.
succes
warchilde

Post by warchilde »

bunicutzu...nu esti tu pe cale de a da faliment..dar shtiu multi incepatori care au luat teapa asata..pentru ca la inceput nu prea shtii exact cat iti permiti sa dai salariu la un jucator si unii oameni exagereaza....asa ca eu am fost sfatuit sa nu iau juc free pana nu shtiu exact ce fac...si ii sfatuiesc la fel pe cei care sunt la inceput.... ca sa nu mai vorbim ca pt a lua un juc gratis si bun trb sa platesti un salariu mare rau pentru o echipa din H....posibil sa ma insel...tu shtii mai bine ca mine;)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”