oricand daca ai nevoie de ajutor sau ai vreo intrebare legata de soccerproject imi poti da un mesaj privat in joc la manager cyollo si iti voi raspunde cu placere....in limita cunostintelor mele.coolrain wrote:mersi mult de raspuns
Ghidul Incepatorului
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
salutari. Eu sunt nou . Am mai avut o incursiune acum 6 luni dar foarte putin , insa aveam jucatori mult mai buni . Neaparat imi trebuie niste jucatori(vreo 3 ) . Eu o sa-i cumpar cand ma lasa consiliul. Echipa o am doar de azi. Sezonul asta s-a cam dus. Dar sezonul urmator pot incerca promovarea ?
sez 16 : locul 5 in H
sez 17 : locul 2 (momentan) in H
sez 17 : locul 2 (momentan) in H
-
daca reusesti vreo cateva transferuri bunicele si cresc cat de cat jucatorii tai poti sa incerci sa promovezi.coiotu92 wrote:salutari. Eu sunt nou . Am mai avut o incursiune acum 6 luni dar foarte putin , insa aveam jucatori mult mai buni . Neaparat imi trebuie niste jucatori(vreo 3 ) . Eu o sa-i cumpar cand ma lasa consiliul. Echipa o am doar de azi. Sezonul asta s-a cam dus. Dar sezonul urmator pot incerca promovarea ?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
dar poate juca si ca CB.sircos wrote:pentru a obtine maxim de randament de la el, un SW este folosit DOAR cand joci cu 5 fundasi (541 sau 532).
-
warchilde ... uita-te la echipa mea.
ti se pare ca sunt pe cale de a da faliment?
In alta ordine de idei, Razvane, pentru a lua jucatori gratis, te duci pe lista de transfer. dai click acolo pe capu de tabel cu pretul. asta iti va ordona jucatorii in functie de suma de transfer. prima data descrescator, mai dai un click si ti-i ordoneaza crescator (adica de la free la maxim). deci ii vei vedea pe toti aia free.
mai departe ... daca stii ce jucatori sa transferi si cat sa dai pe ei ... nu vei ajunge la faliment.
succes
ti se pare ca sunt pe cale de a da faliment?
In alta ordine de idei, Razvane, pentru a lua jucatori gratis, te duci pe lista de transfer. dai click acolo pe capu de tabel cu pretul. asta iti va ordona jucatorii in functie de suma de transfer. prima data descrescator, mai dai un click si ti-i ordoneaza crescator (adica de la free la maxim). deci ii vei vedea pe toti aia free.
mai departe ... daca stii ce jucatori sa transferi si cat sa dai pe ei ... nu vei ajunge la faliment.
succes
-
bunicutzu...nu esti tu pe cale de a da faliment..dar shtiu multi incepatori care au luat teapa asata..pentru ca la inceput nu prea shtii exact cat iti permiti sa dai salariu la un jucator si unii oameni exagereaza....asa ca eu am fost sfatuit sa nu iau juc free pana nu shtiu exact ce fac...si ii sfatuiesc la fel pe cei care sunt la inceput.... ca sa nu mai vorbim ca pt a lua un juc gratis si bun trb sa platesti un salariu mare rau pentru o echipa din H....posibil sa ma insel...tu shtii mai bine ca mine;)