Cea mai buna echipa
Moderator: Romanian Moderators
Cea mai buna echipa
Dak am uitat vreo echipa(e vorba de cele romanesti) imi cer scuze dar astea cred eu ca sunt printre cele mai bune...eu cred ca este echipa unirea iasi
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
-
- Member of the Soccer Project Association
Unirea Iasi va promova in A, felicitari, dar nu va-ti uitat ce jucatori batrani are, a avut el o strategie fix pt. promovare. Nu cred ca va rezista in A.
Cred ca Titanii e cea mai in forma.
Cred ca Titanii e cea mai in forma.
Last edited by cercel_jr on Tue Apr 03, 2007 8:27 pm, edited 1 time in total.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team Board Member
-
eu l-am votat pe oprescu.o ascensiune frumoasa si o echipa frumoasa.il felicit pe jordao pentru promovarea in A si titanii astept sa joace finala cupei SP.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Din pacate echipa Titanii a fost eliminata din Cupa SP pentru ca a pierdut meciul de astazi cu 1-0.Pacat...unicool wrote:eu l-am votat pe oprescu.o ascensiune frumoasa si o echipa frumoasa.il felicit pe jordao pentru promovarea in A si titanii astept sa joace finala cupei SP.

Echipa-juventuss
Manager-alexxx
Manager-alexxx
-
- Coach
-
- Assistant Coach
Hai UNIREA IASI
CItez: mie imi place.. titani, eu prefet titanii, mai baieti pe ce criteriu faceti aprecierile astea? tu ala cu : sunt batrini si sa axat pt. promovare ... MAI TRânta ca nu iti pot spune altfel FA SI TU CA EL. nu sunteti decât cu (doritul) ha ha ha. E in A mai citeste odata A A A unde voi ... nu o sa ... daor pe forum o sa vb. de Divizia asta, si sa criticati dupa aparente si ETC. alo FACETI nu dati cu pareri.

Multumesc sustinatorilor mei , dar cred ca nu e cazul de discutii contradictorii. Nu sunt la concurenta cu echipa Titanii , le doresc mult succes si as fi bucuros sa fie cat mai multi romani in A. Mi -am dorit mult sa ajung in aceasta divizie si am reusit . Cred ca daca doresti ceva cu adevarat , se poate realiza .
Succes echipelor romanesti !!! Pacat ca nu este si o competitie intre echipele nationale , poate am fi mai uniti .
Succes echipelor romanesti !!! Pacat ca nu este si o competitie intre echipele nationale , poate am fi mai uniti .

-
- Assistant Coach
-
Re: Hai UNIREA IASI
Cred ca la tine se referea Jordao, cand a aspus sa nu deschidem discutii contradictorii.DonMaverick wrote:CItez: mie imi place.. titani, eu prefet titanii, mai baieti pe ce criteriu faceti aprecierile astea? tu ala cu : sunt batrini si sa axat pt. promovare ... MAI TRânta ca nu iti pot spune altfel FA SI TU CA EL. nu sunteti decât cu (doritul) ha ha ha. E in A mai citeste odata A A A unde voi ... nu o sa ... daor pe forum o sa vb. de Divizia asta, si sa criticati dupa aparente si ETC. alo FACETI nu dati cu pareri.
Shi "MAI Tranta" mai mergi pe la scoala inainte sa postezi ceva pe acest forum shi apoi citeste regulile forumului shi abia apoi poti sa postezi pe aici.
Daca nu stii ce e aia o parere, atunci nu ai ce cauta aici.
Manager: cyp