Ai vazut ca s'a rezolvatPuricele wrote:hai baieti am scapat miam concediat jucatoru si trasnferu sa anulat yeeeeeeeeeeeeeeeeee numi baneaza acuntu yeeeeeeeeeeeeeee
trasnfer
Moderator: Romanian Moderators
sunt de acord cu tine, mai ales ca echipa "puri" nu are angajat nici antrenor nimic, a facut-o doar pt a-si face oferta la un jucator sa isi dubleze bugetul... parerea mea ca ar trebui banat...dragosh*** wrote:esti de vina pentru ca ti-ai facut echipa aia si ai numit-o puri foarte asemanantor cu nick ul tau iar stadionul si managerul i-ai numit "bani" pentru ca apoi la fix o saptamana dupa crearea echipei sa faci oferta de 2000000.
daca tu ai creat echipa asta meriti sa fii banat. Dar poate altcineva a vrut sa se razbune pe tine si si-a creat echipa ca sa fii tu banat. Exista 1% posibilitate sa nu fii vinovat. Confused
FOREVER UNITED
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
e doar o problema de timp lucrul asta.garantez ca in maxim 48 de ore va fi banat atat puricele cat si managerul bani al echipei puri.motiv?bani si puricele sunt una si aceeasi persoana.Mariu$ wrote:cand ai vazut ca isi da lumea seama de ceea ce ai facut ti-ai concediat jucatorul...
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
bunicutzu
eu cred ca ar trebui sa i se interzica sa scrie. chinuie limba romana de-o baga in coma. si daca as scrie cu hieroglife (adica desene infatisand animale, fenomene ale naturii, plante etc) m-as putea face inteles mai bine.
cat despre joc ... cred ca ar fi destul sa fie urmarit cu atentie. ca altfel oricum isi poate creea alt cont si sa o ia de la capat
cat despre joc ... cred ca ar fi destul sa fie urmarit cu atentie. ca altfel oricum isi poate creea alt cont si sa o ia de la capat
-
unicool
nu ii interzice nimeni asta dar o sa o ia de la 0...si daca va incerca sa triseze iarasi va fi banat si va incepe iarasi de la 0...si asa mai departe pana se va satura si va renunta din proprie initiativa.bunicutzu wrote:eu cred ca ar trebui sa i se interzica sa scrie. chinuie limba romana de-o baga in coma. si daca as scrie cu hieroglife (adica desene infatisand animale, fenomene ale naturii, plante etc) m-as putea face inteles mai bine.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"