trasnfer

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Puricele wrote:hai baieti am scapat miam concediat jucatoru si trasnferu sa anulat yeeeeeeeeeeeeeeeeee numi baneaza acuntu yeeeeeeeeeeeeeee
Ai vazut ca s'a rezolvat :lol: :lol: :lol: .Topicul acesta se poate inchide :wink:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

puricele wrote:hai baieti am scapat miam concediat jucatoru si trasnferu sa anulat yeeeeeeeeeeeeeeeeee numi baneaza acuntu yeeeeeeeeeeeeeee

:lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

dragosh*** wrote:esti de vina pentru ca ti-ai facut echipa aia si ai numit-o puri foarte asemanantor cu nick ul tau iar stadionul si managerul i-ai numit "bani" pentru ca apoi la fix o saptamana dupa crearea echipei sa faci oferta de 2000000.
daca tu ai creat echipa asta meriti sa fii banat. Dar poate altcineva a vrut sa se razbune pe tine si si-a creat echipa ca sa fii tu banat. Exista 1% posibilitate sa nu fii vinovat. Confused
sunt de acord cu tine, mai ales ca echipa "puri" nu are angajat nici antrenor nimic, a facut-o doar pt a-si face oferta la un jucator sa isi dubleze bugetul... parerea mea ca ar trebui banat...
FOREVER UNITED
Puricele
Assistant Coach

Post by Puricele »

cred
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

cand ai vazut ca isi da lumea seama de ceea ce ai facut ti-ai concediat jucatorul...
FOREVER UNITED
unicool

Post by unicool »

Mariu$ wrote:cand ai vazut ca isi da lumea seama de ceea ce ai facut ti-ai concediat jucatorul...
e doar o problema de timp lucrul asta.garantez ca in maxim 48 de ore va fi banat atat puricele cat si managerul bani al echipei puri.motiv?bani si puricele sunt una si aceeasi persoana.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Detectivi ne facem fratilor :lol: :lol: :lol:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu cred ca ar trebui sa i se interzica sa scrie. chinuie limba romana de-o baga in coma. si daca as scrie cu hieroglife (adica desene infatisand animale, fenomene ale naturii, plante etc) m-as putea face inteles mai bine.
cat despre joc ... cred ca ar fi destul sa fie urmarit cu atentie. ca altfel oricum isi poate creea alt cont si sa o ia de la capat
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:eu cred ca ar trebui sa i se interzica sa scrie. chinuie limba romana de-o baga in coma. si daca as scrie cu hieroglife (adica desene infatisand animale, fenomene ale naturii, plante etc) m-as putea face inteles mai bine.
cat despre joc ... cred ca ar fi destul sa fie urmarit cu atentie. ca altfel oricum isi poate creea alt cont si sa o ia de la capat
nu ii interzice nimeni asta dar o sa o ia de la 0...si daca va incerca sa triseze iarasi va fi banat si va incepe iarasi de la 0...si asa mai departe pana se va satura si va renunta din proprie initiativa.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

sper cat mai repede sa renunte. sunt de parere ca e mai bine sa se indrepte pacatosul, dar in cazul asta nu vad nimic pozitiv :( asta e, unii nu sunt facuti pentru asta.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

unicool wrote:e doar o problema de timp lucrul asta.garantez ca in maxim 48 de ore va fi banat atat puricele cat si managerul bani al echipei puri.motiv?bani si puricele sunt una si aceeasi persoana.
deci pana la urma "acuntu" lui va fi banat :twisted:
FOREVER UNITED
Puricele
Assistant Coach

Post by Puricele »

sec daca vam zis ca e un preten doh trebe sa ma duc la liceu de teologie ca sa ma credeti important e ca am scapat si de ce sa mil baneze daca nam facut nici un transfer DOH
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

doh e grele cu romana doh doh :D :twisted:
FOREVER UNITED
Puricele
Assistant Coach

Post by Puricele »

ups ori cum vroiam sa zic ca ,prietenu' meu care are invidie pe mine , cand o aflat a incercat sa scape de mine
PS: si lui i sa banat echipa pentru asta
cupfifa
Assistant Coach

Post by cupfifa »

Pai e normal ca au fost banate ambele echipe,doar sunt conduse de acelasi manager nu? :D ...se obsrva asta de la o posta si 3 baruri :D .
Cred ca nu-si mai are rost acest topic.
cine rade mai bine , rade mai bine !

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”