ex: scoti la vz jucat bun care e de valoare 10 mil sa zicem (valoare aprox egala cu cei deja ofertati si cu calit asemenea lui pe lista de transferuri) si ori un managerr strain (alta tara) ori si mai rau unul roman sau ce are alta tara la steag dar ip de romania(deci e roman si tu nu stii) iti oferteaza 12 13 mil direct in loc de alea 10, tu nu vei avea cum sa te impotrivesti eventual mai vine un alt manager strain si pluseaza,..tu cum vei putea opri aceste plusari dc aia nu au alternativa de cumparare sa zicem si continua sa pluseze pe al tau?
mie mi s ar parea normal sa se creeze totusi un program care sa fie gen spmt si sa iti spuna fctie si de lista prezenta de transferuri cat ai voie maxim sa ceri pe el , insa acest lucru sunt constient ca i va deranja ep cei din diviz sup ce se vor ataca cum ca de ce unu din h cu jucator de 85 %min sa ia pe el 10 mil sau mai mult atata timp cat ii e frica de ban ,
si ma refer la cazurile in care dc ceri 10 mil direct pe un jucat care face banii astia ar fi posibil sa fi banat pe motiv ca ceri prea mult....acm asta am inteles eu din reguli(ceva de genu il scoti la vz cu 300k si dc iti creste la 10mil norocul tau , dc ramane cu 400k asta e pierzi groaznic dar pe proprie raspundere

mi se pare injust multi de frica banarii or sa ceara sume mici pt jucatorii lor si asa nu o sa faca fata cheltuielilor tot mai mari(or sa ramana cu buget infim)