trasnfer

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Cred ca sunteti cu totii de acord cu mine ca acest topic sa fie inchis nu ? :lol: :lol: :lol:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
cupfifa
Assistant Coach

Post by cupfifa »

Eu nu am nimik impotriva..oricum,imi place omul...el e foarte corect :lol: A avut ''curajul'' sa posteze si pe forum de transfer :D
cine rade mai bine , rade mai bine !

salut

Post by sistem crush »

referitor la barari..stiu nu se discuta pe forum....dar nu are leg directa
care dintre cei voi din diviziile superioare poate baga mana in foc ca niciun manager prieten de al sau (corect de altfel) nu a fost banat dintr-o neintelegere
sistem crush
Assistant Coach

continuare

Post by sistem crush »

adica ceva de genu esti manager in c in b si ai prieten in d e (ca am auzit ca si pe acolo se baneaza) si prietenu (zic asta pt ca dc cel ce mi rasp a fost banat mi e greu sa cred ca a luat o de la 0 si e iar in c sau d) a fost banat pt un motiv x ,fara sa fie vina lui si fara sa rezolve ceva facandu l pe serif sa inteleaga cum ca ar fi gresit(seriful)
spun acestea deoarece n diviz sup constientizez ca este greu sa promovezi fara sa faci transferuri si daca daci 10iesiri si 5 intrari pe sezon la echipa sau mai rau 20-25 iesiri si 10 intrari sansele sunt enorme sa nimeresti in vreo confuzie
sistem crush
Assistant Coach

....

Post by sistem crush »

ex: scoti la vz jucat bun care e de valoare 10 mil sa zicem (valoare aprox egala cu cei deja ofertati si cu calit asemenea lui pe lista de transferuri) si ori un managerr strain (alta tara) ori si mai rau unul roman sau ce are alta tara la steag dar ip de romania(deci e roman si tu nu stii) iti oferteaza 12 13 mil direct in loc de alea 10, tu nu vei avea cum sa te impotrivesti eventual mai vine un alt manager strain si pluseaza,..tu cum vei putea opri aceste plusari dc aia nu au alternativa de cumparare sa zicem si continua sa pluseze pe al tau?
mie mi s ar parea normal sa se creeze totusi un program care sa fie gen spmt si sa iti spuna fctie si de lista prezenta de transferuri cat ai voie maxim sa ceri pe el , insa acest lucru sunt constient ca i va deranja ep cei din diviz sup ce se vor ataca cum ca de ce unu din h cu jucator de 85 %min sa ia pe el 10 mil sau mai mult atata timp cat ii e frica de ban ,
si ma refer la cazurile in care dc ceri 10 mil direct pe un jucat care face banii astia ar fi posibil sa fi banat pe motiv ca ceri prea mult....acm asta am inteles eu din reguli(ceva de genu il scoti la vz cu 300k si dc iti creste la 10mil norocul tau , dc ramane cu 400k asta e pierzi groaznic dar pe proprie raspundere :( mi se pare injust multi de frica banarii or sa ceara sume mici pt jucatorii lor si asa nu o sa faca fata cheltuielilor tot mai mari(or sa ramana cu buget infim)
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

daca jucatorul valoreaza 10 mil nu iei ban nici daca il vinzi cu 15.RB-ul ala de care intrebai tu in alt topic face cam 10 maxim 15 mil dupa parerea mea,dar managerul il poate vinde si cu 19 mil daca are noroc.si nu va fi banat.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

nu esti banat asa usor mai ... plus ca, nu uita, daca primesti o oferta "scandalos" de mare trebuie sa o raportezi. si apoi vezi raspunsul serifilor.
in nici un caz nu poti fi banat ca ceri 50M pe un jucator de 33 de ani cu GR la maxim de 70% (caz extrem). eventual daca si primesti (caz in care poti totusi sa anunti sherifii ca ai primit o oferta "unrealistic")
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”