vyruskill wrote:fratilor astazi mi'a venit al treilea LF consecutiv de la tineret nu ca nu mi'ar conveni dar mai frumos ar fi sa ii mai schimbe ca asa fac un "stol" de babuini Beninezi aici la echipa
daca io as fi avut 5 LF consecutivi in loc de jucatori care nu au facut fata la echipa mare....
lasa ca o sa vina soarele si pe strada ta cu siguranta
bunicutzu wrote:pai poate la asta sunt buni Beninezii LF
sa fie buni nu ma supar ii vand si tot rezolv ceva cu ei
kennyanu wrote:3jucatori la rand nu au fost buni. rezultatul -> ultimul coordinator roman pe care il mai angajez
Nu stiu care e faza cu coordonatorii sau, de exemplu, doctorul, dar eu am un coordonator de laudat shi un doctor de concediat. Doar ca nu il voi concedia, il tin asa prost cum e.
soccer_maniaco wrote:sunt curios sa aflu numele echipei lui unicool. tot am incercat sa vad prin ce divizie esti dar nu am gasit
manager cyollo echipa TmBase divizie E.66.dar pot sa stiu si eu de ce te intereseaza?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
vyruskill wrote:lasa ca o sa vina soarele si pe strada ta cu siguranta
...vremea e frumoasa si soarele a inceput sa sraluceasca
deja ma parasesc toti nervii cu centrul asta de tineret. dupa ce am avut 5 sau 6 "rateuri", am crezut ca lucrurile intra pe fagash normal. am primit unul care se pare ca e cam slabutz, iar de azi reintram la "rateuri"
manager cyollo echipa TmBase divizie E.66.dar pot sa stiu si eu de ce te intereseaza?
ah nu e nimic personal. eram si eu curios sa aflu cam pe unde te situezi in clasament. eu sunt destul de nous pe aici. citesc si eu cam tot ce prind ca sa ajung si eu undeva.. pe sus am remarcat ca tu te cam stii la astea asa ca am fost si eu curios sa vad in ce divizie joci. chiar daca la mine e marcat canada, eu sunt roman
vyruskill wrote:lasa ca o sa vina soarele si pe strada ta cu siguranta
...vremea e frumoasa si soarele a inceput sa sraluceasca
deja ma parasesc toti nervii cu centrul asta de tineret. dupa ce am avut 5 sau 6 "rateuri", am crezut ca lucrurile intra pe fagash normal. am primit unul care se pare ca e cam slabutz, iar de azi reintram la "rateuri"
nu te teme si la mine au inceput sa de'a rateuri coordonatori de tineret