Corect Marius and Sharky!
Insa asta nu mai este vina mentorilor. Omu' e ca omu'! Stiti voi!
In prima faza ...nu stiu....parca nu as condamna asa de tare....desi stiu ca e total gresit ce zic...probabil ca exista tentatia asta sa vrei sa-ti faci echipa tare repede si cu spor!
Cand eram in facultate era un obicei sa jucam poker pe bani seriosi la vremea aceea. Ei...noi eram fo cativa amici buni, (jucam toti la Constructorul Iasi in div C) ca sa zic asa, si cand prindeam cate unul trisand nu leca exact "intreg la trup" din camin de la noi. In sinea mea insa ii admiram intr-un fel....cum sa zic?...este totusi o arta! Le dadeam si eu peste cap, dar mai cu mila si mai pe la urechi asa, ca sa nu le "mototolesc" fata. Dar ca sa-ti faci o echipa doar ca sa joci amicale de trei ori pe zi pt TS si moral asta nu mai e arta! O numesc tampenie!
SCUZE PT OFFTOPIC.
@Sharky....si o spun cu admiratie......crede-ma!
Mai...cand naiba ai timp sa verifici si echipele din grupa ta, si echipele celor care intra pe forum, sa mai faci management la echipa ta si altele din astea? Eu ma chinui sa-mi tin echipa la linia de plutire si petrec destul de mult timp pe site-ul asta. (acasa si la servici). Imi verific adversarii, mai ales daca sant tari...dar cam atat. Te-as propune la sheriffi

....
fara gluma! Sant convins ca ii esti ff antipatic lu' ala de postase ieri o mie de mesaje pe forumul romanesc...FEAR parca isi zicea!
Ceau, bafta si atentie la Sharky (rechinutzu cica)!
sa vedem daca avem ceva jucatori care mai respira dupa prima saptamana din sezonul urmator!
best