programarea meciurilor

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
bizone
Member of the Soccer Project Association

programarea meciurilor

Post by bizone »

Ce aiurea programeaza meciurile la inceputul fiecarui sezon. De exemplu, daca sunt inscris in 5 cupe amicale, in prima zi de luni de la inceputul campionatului am toata ziua ocupata cu cupe amicale. Mi se pare foarte aiurea, pentru ca astfel jucatorii or sa aibe ori conditia ori moralul mic pentru meciul urmator de liga. Cred ca ar trebui modificata chestia asta, ca meciurile din cupele amicale de pe un sezon pe altul sa fie planificate mai ok, nu toate in aceeasi zi.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

si eu sunt in aceeasi situatie , luni am ziua full de cupe amicale
rood
Team President

Post by rood »

Sant 100% cu voi! M-am inscris de vineri pana acum in 4 cupe, toate cu grupe preliminare. Am un program total tembel. Luni 5 meciuri, joi cinci meciuri, duminica 5 meciuri. Marti, miercuri si sambata, parca, nu am nimic.

bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
unicool

Post by unicool »

eu am 4 meciuri pe zi pana in prima duminica din campionat.plus meciurile de liga si cupa.m-am ars. :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
sircos
Team President

Post by sircos »

rood wrote:Sant 100% cu voi! M-am inscris de vineri pana acum in 4 cupe, toate cu grupe preliminare. Am un program total tembel. Luni 5 meciuri, joi cinci meciuri, duminica 5 meciuri. Marti, miercuri si sambata, parca, nu am nimic.

bafta
si tie bafta. mai ales in cele CINCI meciuri de duminica :lol:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Despre chestia asta am discutat si eu cu cativa manageri pe global, sezonul trecut (am avut aceeasi problema), dar nu am primit un raspuns de la programatori.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

cercel_jr wrote:Despre chestia asta am discutat si eu cu cativa manageri pe global, sezonul trecut (am avut aceeasi problema), dar nu am primit un raspuns de la programatori.
asa le seteaza jocul mai.nu va mai plangeti.eu am 4 meciuri pe zi luni,marti,joi.mie mi le-a pus si marti si joi.nu mi-a pus mirecuri pentru ca erau blocate datele toate.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Stiu ca asa le seteaza. Jocu n-are nici o vina, asa e setat sa programeze meciurile in prima data libera. Si cum sambata si duminica nu se programeaza nimic, ca sa nu incurce simularea noului sezon, se programeaza incepand de luni. Logic. Dar este putin aiurea. :roll:
Eu m-am invatat minte, asa ca nu m-am mai inscris in asa multe cupe inainte de inceputul sezonului. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

cercel_jr wrote:Stiu ca asa le seteaza. Jocu n-are nici o vina, asa e setat sa programeze meciurile in prima data libera. Si cum sambata si duminica nu se programeaza nimic, ca sa nu incurce simularea noului sezon, se programeaza incepand de luni. Logic. Dar este putin aiurea. :roll:
Eu m-am invatat minte, asa ca nu m-am mai inscris in asa multe cupe inainte de inceputul sezonului. :wink:
he he he.eu am 9 si vreo 7 au grupe. :cry: :cry: :cry: :cry:
kennyanu

Post by kennyanu »

cercel_jr wrote:Stiu ca asa le seteaza. Jocu n-are nici o vina, asa e setat sa programeze meciurile in prima data libera. Si cum sambata si duminica nu se programeaza nimic, ca sa nu incurce simularea noului sezon, se programeaza incepand de luni. Logic. Dar este putin aiurea. :roll:
asta nu ar fi o problema....problema este urmatoarea: luni ai 4 meciuri.....nu-i nimic..rezisti.....marti, miercuri ai liber....si hop joi iar 4 meciuri....apoi sambata....si o iei d la capat....cel putin asa imi face mie
Revenit :)
rood
Team President

Post by rood »

@sircos "si tie bafta. mai ales in cele CINCI meciuri de duminica"

Ma refeream la prima duminica de dupa inceputul sezonului. Am 4 meciuri de cupa + meciul de liga care in Canada tot duminica e. (10 seara)
Nu stiu cu ce jucatori voi juca in liga.
Mai si nici un "rechin" nu a zis nimic.!!! :)
Oricum nu ascultam...asa ca...sa speram ca o sa trecem peste asta.

Atunci bafta si sa jucam cu "economie"!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si eu patesc in fiecare sezon chestia asta. ma rog sa am meciuri usoare lunea respectiva :D daca nu ... le sacrific :(
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”