dap, acum am observat si eu ca mai e un roman in liga mea, chiar cu Jiji voi avea meci maine. Bafta si tie.Spawn_9 wrote:Mai este si JiJi un alt roman, care din pacate azi a faut 1-1 .. cu el m-am inteles fff bine.. asa ca mai aveti un "om de baza" acolobizone wrote:merci, mult succes si tie!!! Sper sa avem un sezon bun amandoi in liga, fiind singurii romani sa nu ne facem de raskennyanu wrote:
succes bizone) oricum. multa bafta si astept macar pe unul dintre voi in C2 (nu ma refer la kenny care stiu ca nu doreste promovarea anul asta)
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
POLI TIMISOARA!!!!

-
- Assistant Manager
A MERS RAU!!! :((
Sezonul asta recent incheiat 17 a fost un cosmar pt mine; eram neinvins si cu 2 egaluri pana in ultima etapa cand a avut meci in deplasare la locul 2 si m-a batut cu 1-0 din cauza ca avea agresivitate foarte ridicata fata de mine;
Asa s-a facut ca dupa ce in sezonul 16 am luat titlul in H232, sezonul 17 am terminat doar pe locul 2 in G78
(
Asa s-a facut ca dupa ce in sezonul 16 am luat titlul in H232, sezonul 17 am terminat doar pe locul 2 in G78

Manager: bogdantm84
Team: FC Dinamo 2011 Carei
Team: FC Dinamo 2011 Carei
-
-
sincer, o sa-i trimit un mail in joc...si poate asa creste numarul nostru pe forum, mai ne facem un prieten, si ne intarim comunitatea asta mica a noastrakennyanu wrote:dc nu ii propui sa intre pe forum?napoleonard wrote:debut neasteptat in D - victorie afara cu 1-0 la echipa care a terminat pe 3 sezon trecut. ma bucur ca am si eu un roman in serie "poliiasi", dar nu stiu daca intra pe forum. m-as bucura sa fie si el pe aici

deocamdata stau relax... 2 sezoane imi cumpar juniori si ii cresc sa-mi fac echipa mai buna... dupa aia promovez.
ia uite pe cine am intalnit eu in liga la mine pe Mariu$
ia uite pe cine am intalnit eu in liga la mine pe Mariu$

Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

am batut cu 2-1 , 125 pe linii cu ts 77 , sper sa raman in liga ca sezonul trecut dar sa termin undeva mai sus . Ma voi concecntra mai mult pe cupe amicale si cupele de pe forum si uefa
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
Nici o sansa la A ! Cu toate ca daca sezonul trecut puteam spune ca vad 2, 3 favoriti, anul acesta nu garantez pentru nimeni ! Fara boot-i si fara super echipe ! Bulan sa ai si ajungi sus ! Dar nu vad cum as fi eu unul din 2 cu echipa mea de bunicutibunicutzu wrote:felicitari! cred ca e fain sa te bati cu legendele si sa le mai si bati(acum na, si un egal in deplasare e bun
)
iti tin pumnii la o promovare in A

Bafta multa si tie si sper sa mai fiu in zona vreo 2 sezoane sa jucam macar in C impreuna

Rectificare : nu a fost KV JOY ci KV Ollivier....ma scuzati

Fiat Lux !
mda suntem in aceeasi liga, vineri avem meci...ce zici jucam cu agr 0% ? eu cred ca o sa promovez sezonul asta!gonzales wrote: deocamdata stau relax... 2 sezoane imi cumpar juniori si ii cresc sa-mi fac echipa mai buna... dupa aia promovez.
ia uite pe cine am intalnit eu in liga la mine pe Mariu$ Smile
FOREVER UNITED
A fost cu mine in C5 dar nu a avut un sezon prea bun si a ramas in C dupa care a retrogradat credsircos wrote:am si eu un roman in serie: user Evil, echipa Sportivu`, dar parca nu l-m vazut pe aici
Nu intra pe forum dar este activ la echipa...sau asa era

Off topic : cum ti s-a parut meciul din cupa desteapta-te romane ?

Fiat Lux !