Scoala de tineret :(

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

asardes
Assistant Coach

Scoala de tineret :(

Post by asardes »

DEsi am scoala de tineret la maximum (Hyper modern youth centre) si coordonatorul la 100% lucrurile nu sunt chiar asa de roz..din ultimii 6 jucatori trasi de-acolo 4 'au fost prea slabi ca sa se integreze in echipa si au fost refuzati'. Cine decide defapt cine ramane si cine pleaca ? Si totusi chiar asa de mare sa fie rata de esec ? In cele 9 sezoane decand joc aproximativ jumatate dintre extragerile de tineret au fost ratate. Vreau sa vad daca la ceilalti manageri este la fel. In plus vreme de doua sezoane scoala mea de tineret a produs numai RM, de aveam vreo 5 in acelasi timp in antrenament :) noroc ca au fost bunicei si s-au vandut bine si mi-am scos banii. Sa fie o problema de randomizare ?
Fortza Spirits !
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

e random totul.daca ai avut o perioada cu rateuri o sa vina si una cu multi promovati consecutiv.totul e sa nu schimbi intr-una coordonatorul.asta e politica mea.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
asardes
Assistant Coach

Post by asardes »

Eu l-am schimbat de draci dupa un rateu din-asta, si am adus roman (sovinismul asta:) ), pana laurmatoarea extragere a ajuns 100% si mi-a facut cadou tot un rateu...Totusi ma gandeam cam cat ai ai avea tu rata de promovare, era intresant de facut o statistica.
Fortza Spirits !
unicool

Post by unicool »

am avut vreo 4 sau 5 rateuri la un moment dat si apoi a urmat o serie de vreo 5-6 jucatori promovati.seria inca nu s-a terminat si sper sa nu se termine prea curand.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
kennyanu

Post by kennyanu »

am avut 3 rateuri cu un roman. in trecut au mai fost alti 2....d sezonul trecut coordonatorii romani nu exista pt mine :evil:
Revenit :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu am roman si vin tinereii. nu tare buni in general dar vin ...
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:eu am roman si vin tinereii. nu tare buni in general dar vin ...
Vine tineretul la mine, chiar ma mir ca am avut pana acum doar 3 rateuri.
Toti care vin sunt ok, daca sunt sub 80 ii vand, daca trece de 80 il tin. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote: Vine tineretul la mine, chiar ma mir ca am avut pana acum doar 3 rateuri.
Toti care vin sunt ok, daca sunt sub 80 ii vand, daca trece de 80 il tin. :wink:
la tine vin tinerei chiar foarte buni :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:
cercel_jr wrote: Vine tineretul la mine, chiar ma mir ca am avut pana acum doar 3 rateuri.
E bun Adrian Petre nu? :wink: Sper sa ajunga intre 80-85 ca sa isi merite banii pe care i-ai dat pe el. :roll: Cu tineretul vad ca am noroc. Mi-au mai venit intre timp un CF(neplafonat inca la pincipale) si un portar, sper foarte bun.
Eu cu accidentarile stau prost ca in rest e ok. :roll:

rood
Team President

Post by rood »

cercel_jr wrote:
bizone wrote:
E bun Adrian Petre nu? :wink: Sper sa ajunga intre 80-85 ca sa isi merite banii pe care i-ai dat pe el. :roll: Cu tineretul vad ca am noroc. Mi-au mai venit intre timp un CF(neplafonat inca la pincipale) si un portar, sper foarte bun.
Eu cu accidentarile stau prost ca in rest e ok. :roll:
acolo toti stam prost, indiferent de cat de bun e doctorul sau terapeutul.Eu am infirmeria plina in fiecare saptamana. Cand sant doar 3 is happy! :)
Dar vine miercuri si joi si stiu ca mai dispar inca vo 2 din echipe garantat.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
kennyanu

Post by kennyanu »

este din cauza amicalelor..jucati prea multe
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

kennyanu wrote:este din cauza amicalelor..jucati prea multe
Da, pt mine este plauzibila explicatia asta. Rar vezi in programul meu o zi libera. Maine este una. Se duc jucatorii la chef. :lol:
Tot incerc sa nu ma inscriu prin multe cupe si sa nu joc amicale, dar na am nevoie pt. ca am multi jucatori. Vreau sa-i tin pe toti cu peste 90 moral. Riscul meseriei. :roll:

rood
Team President

Post by rood »

daca nu joc amicale se "toaca "intre ei la antrenament asa ca...
exemplu chiar azi dupa simularea de la 6 cet...glezna rupta la titularul LB.
Asa si saptamana trecuta ...un nas rupt la antrenament. Joc nu joc astia tot in spital se duc. :)
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

mah nujtiu cum la voi se accidenteaza jucatorii aja des :shock:
yo de cand joc SP nujtiu daca am avut 5 accidentari :D

si apropo rood mai ai de gand sa facem amicalu ala sau o lasam balta :(
rood
Team President

Post by rood »

ti-am trimis 2 invitatii...alea erau primele date libere la mine
daca accepti...please accepta numai una :) :)

bafta

In cate sezoane ai avut tu 5 accidentati?...ca eu am 4-5 pe saptamana!
Te rog confirma-mi ca nu ai glumit. Daca nu ai glumit,/.... acum in momenttutzul asta imi schimb doctorul...inseamna ca din cauza la nemernicul asta de estonian stau eu cu cate 4-5 in spital tot timpul...sau o fi terapeutul...si pe ala il schimb...."ii fac io arogantza" ...numai la baut stau. Imi tine un CM in spital de 3 zile cu fitnessul 100%. Daca nu ma credeti , verificati-mi echipa...am 4 in spital iar CM are 100 de 3 zile. Si stiu sigur ca maine mai urmeaza sa mai intre unul cel putin...pot pune pariu ca asa o sa fie.

bafta
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”