GRESEALA mare ... ce sa fac?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Carly
Team Manager

GRESEALA mare ... ce sa fac?

Post by Carly »

ai de pana mea .. am dat fara sa vreau o oferta pe un jucator de 17 ani 9,5 milioane ... ce sa fac ???
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

din pacate nu ai ce face....poti sa dai mesaj la sheriffs@soccerproject.com sa le spui....macar sa nu va baneze....(pe tine si p vanzator)
Revenit :)
Raducu
Team President

Post by Raducu »

Iti zic eu sigur ca-ti modifica suma de transfer cu una reala pt valoarea jucatorului. Am patit si eu asa ceva. Am primit o oferta de 50 de milioane pe un jucator, am trimis mesaj lui Sjarel si s-a rezolvat.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
bizone

Post by bizone »

cum ai putut sa dai 9,5 milioane pe jucatorul ala? :shock:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

probabil a vrut sa dea 950k, dar a pus un 0 mai mult :wink:
Carly
Team Manager

Post by Carly »

exact ... da faca e ca mie nu mi-o mai mewrs netu de aseara pana acuma 20 minute ... si ala deja mi-o acceptat transferu :(
Image
napoleonard

Re: GRESEALA mare ... ce sa fac?

Post by napoleonard »

Carly wrote:ai de pana mea .. am dat fara sa vreau o oferta pe un jucator de 17 ani 9,5 milioane ... ce sa fac ???
in cat timp ai strans banii astia? cati jucatori ai vandut? :twisted:

imi pare rau de tine ca totusi e o suma frumusica, si daca e s-o continui pe gluma, imi pare si mai rau ca nu am fost eu ala ce a primit banii astia pe asa un jucator :wink: ...dar stii cum e: "banii nu aduc fericirea" :lol:
Carly
Team Manager

Post by Carly »

da da .. am facut economiii .. adik tot felu un an de zile sa ajung la un buget de 13 milioane .. si acuma mai am 3 :( .. oricum ... macar BAN sa nu iau :(
Image
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

ai avut ghinion:) dar frumos ar fi ca jucatorul ala pe care l-ai luat sa ajunga la un moment dat sa valoreze mai mult decat ai dat tu pe el:) asta ca sa nu iti para rau ca ai dat 9.5 M
maxx_printzy
Team Manager

sal

Post by maxx_printzy »

In aceasta situaite am fost eu.Am pus un jucator pe lista de transferuri cu pretul de 1 mil si am primit 4 mil pe el.Am trimis mesaj lu sjarel si u buffalo,, scuze daca le-am pocit numele...Dupa ce a trecut perioada cat a stat el pe lista de transferuri am primit banii...m-am gandoit ca totul e ok din moment ce nu am primit nici raspuns ca nu e bine si nici ca e bine...Am bagat banii in stadion +5000 de locuri...deci eram pe 0.Dupa 1 zi primesc mesaj de la buffalo ca transferul este umflat si ca suma corecta pentru jucatorul meu este de 1 mil.M-ia luat restul de bani si am ajuns la -3 mil si am primit imediat mesaj ca sunt in datorii si ca sunt in riscul de a pierde echipa...Ce pot face in astfel de situatie?Scot titularii la vanzare ca sa raman in joc...si uite asa am pierdut 2 jucatori care nu vroiam sa ii vand...am prins un pic frica de treaba cu transferurile mari si mai ales ala sa ales cu un jucator de 1 mil la care eu sincer as fi dat si 2 ... ma rog daca moderatorii sunt sefii noi nu avem ce face...DECi parerea mea este urmatoarea...trimite-i mesaj unuia dintre cei mentionati mai sus sjarel sau bafollo si explica-i care a fost faza...poate ai noroc si o sa zica el ca jucatorul valoreaza doar 500.000 si primesti restul inapoi ;) oricum nu trebuie sa zici ,,frate imi este frica sa nu ma baneze,, Multa bafta ;)
Carly
Team Manager

Post by Carly »

pai .. i-am trimis deja .. si numa atata am zis ca nu vreau sa fiu banat si o zis ca nu o sa fiu banat dar ca nici nu o sa-mi primesc banii inapoi :(
Image
maxx_printzy
Team Manager

sal

Post by maxx_printzy »

:))) cata vrajeala frate...o bila pe minus pentru moderatori ;) macar de ar trata toate lucrurile egal...in perioada aceea eu am fost la 1 zi de faliment si acu tie i-ti zice ca ,,asta e,, :))) super tare frate :)
kennyanu

Re: sal

Post by kennyanu »

maxx_printzy wrote::))) cata vrajeala frate...o bila pe minus pentru moderatori ;) macar de ar trata toate lucrurile egal...in perioada aceea eu am fost la 1 zi de faliment si acu tie i-ti zice ca ,,asta e,, :))) super tare frate :)
la ce te referi?
Revenit :)
unicool

Re: sal

Post by unicool »

maxx_printzy wrote::))) cata vrajeala frate...o bila pe minus pentru moderatori ;) macar de ar trata toate lucrurile egal...in perioada aceea eu am fost la 1 zi de faliment si acu tie i-ti zice ca ,,asta e,, :))) super tare frate :)
e problema fiecaruia cum gestioneaza bugetul clubului.daca dai faliment se numeste ca esti manager slab.greselile se platesc...vrei ca de fiecare data cand gresesti sa fie cineva langa tine sa te corecteze?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”