Vacanta
Moderator: Romanian Moderators
Re: Vacanta
dai la profil=>vacanta si iti activezi acolo pt o perioada de 14 zile plus inca 3 saptamani pana in momentul in care contul iti va fi sters deci ai exact 35 de zile in care nu ti se va sterge contulCrouch wrote:Salut!
In scurt timp plec in vacanta si as dori sa stiu ce pot sa fac? Cum imi setez asistentul pentru a-mi prelua din drepturi?
Multumesc anticipat.

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
- Member of the Soccer Project Association
Am si eu niste intrebari legata de asistent
Daca plec intr-un weekend prelungit vineri-luni si activez asistentul atunci seteaza asistentul toate meciurile? (pune jucatorii cei mai buni , cei mai odihniti, cei mai in forma?)
Antreneaza asistentul jucatorii(alterneaza antrenamentele ca stiu ca antrnorul e cel ce se ocupa de amtrenat)
Daca plec intr-un weekend prelungit vineri-luni si activez asistentul atunci seteaza asistentul toate meciurile? (pune jucatorii cei mai buni , cei mai odihniti, cei mai in forma?)
Antreneaza asistentul jucatorii(alterneaza antrenamentele ca stiu ca antrnorul e cel ce se ocupa de amtrenat)
Revenit cu Vulturii Lugoj
parerea mea este ca daca nu ai un asistent de 100% sau nu ai incredere il eiViola wrote:Am si eu niste intrebari legata de asistent

asa am facut vara trecuta cand thor s-a ocupat de echipa mea pentru o perioada.
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
-
- Member of the Soccer Project Association
Optiunea asta cu asistentul este doar ca sa nu ti se stearga echipa.
Cel mai bine este sa iti setezi toate meciurile dinainte, pana cand crezi tu ca te intorci, si apoi sa te rogi sa nu ai accidentati sau suspendati ca o sa fie de rau.
Cel mai bine este sa iti setezi toate meciurile dinainte, pana cand crezi tu ca te intorci, si apoi sa te rogi sa nu ai accidentati sau suspendati ca o sa fie de rau.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
da, mai bine lasi echipa in mainile cuiva care stie cum sta treaba pe aiciViola wrote:Am inteles faza cu asistentul , naspa daca nu preia atributiiil platesc degeaba.
Asta e , o sa vad pana la urma cum procedez weekend-ul asta ca ma tirez la budapesta 4 zile.
Cred ca cea mai buna optiune din ce am citit mai sus e sa las echipa in mainile lu sister

ECHIPA: Fc Iasi
sincer sa fiu, si eu am fost plecat de joci pana mai ieri (duminica ) si nu mi-am pus antrenorul secund sa aibe grija de echipa, am facut setarile pt meciurile din week-end dinainte de plecare, ca nu am incredere in secund. Si a iesit totul cu bine, in cazul in care pleci vre-o saptamana 2 si nu ai acces la internet, atunci poate se merita sa pui secundul