Am citit cu atentie regulamentul si am gasit o fraza care cel putin m a mirat ...
↑
Economia
Banii: sunt foarte importanţi în SoccerProject. Sunt folosiţi pentru a plăti salarii, cumpăra jucători, extinde stadionul, angaja personal şi multe altele. Fii sigur că ţii clubul sănătos financiar.
Împrumuturi: Dacă ai nevoie urgentă de bani poţi oricând să faci un împrumut. Ţi se va da o sumă de bani care o vei plăti inapoi treptat.
Datorii: Dacă nu mai ai bani sau ai datorii, nu o să poţi face nimic. Singurul mod de a consuma bani este de a face un împrumut mai întâi. Trebuie să plăteşti dobânda desigur. Dacă ai prea multe datorii, ai 7 zile să te refaci, altfel vei fi concediat.
Ce inseamna asta ?
Joc in ceva managere dar o fraza atat de ambigua nu am gasit !
Addica daca esti sub 0 sau sub 1 000 000 cine decide daca datorile sunt prea multe sau prea putine ?
Normal nu trebuia folosit termenul sub suma X ai 7 zile sa te redresezi altfel pierzi echipa ?
In hattrick la - 500 000 numai poti face transferuri , iar la - 1 000 000 AUT !!!
La sokker la - 1 000 000 se opresc transferurile , iar la - 2 000 000 iesi !
AICI CUM SE DEDUCE CARE ESTE SUMA ?
Prea multe datorii pot fi pentru unii - 1 000 000 iar pentru altii - 10 000 000 [ in functie de incasari , echipa si altele ]...
Ma lamureste si pe mine cineva ?
FINANTE
Moderator: Romanian Moderators
-
- Groundsman
Dar unde scrie asta ....ca in regulament nu am citit nimic despre asta !cercel_jr wrote:Pragul de faliment in SP este de -2.000.000. Daca cobori sub -2M ai 7 zile sa treci inapoi peste -2M, altfel contul va fi sters.
Daca treci pe - nu mai poti face transferuri sau reface contracte.
Sau poate nu am cautat eu unde trebuie ?!
-
- Member of the Soccer Project Association
Tocmai de asta este SP mai special fata de alte managere de soccer, te lasa pe tine sa descoperi jocul, nu iti da mur in gura tot ce trebe sa faci.Blue Aztec wrote:Dar unde scrie asta ....ca in regulament nu am citit nimic despre asta !cercel_jr wrote:Pragul de faliment in SP este de -2.000.000. Daca cobori sub -2M ai 7 zile sa treci inapoi peste -2M, altfel contul va fi sters.
Daca treci pe - nu mai poti face transferuri sau reface contracte.
Sau poate nu am cautat eu unde trebuie ?!

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Re: FINANTE
sa stii ca la hattrick la -5milioane nu mai ai voie sa faci transferuri,si la -10milioane esti aut.asta asa ca am avut si eu echipa mai demult.Blue Aztec wrote:In hattrick la - 500 000 numai poti face transferuri , iar la - 1 000 000 AUT !!!
ps:poate la suma de trasferuri ma insel,dar la restu e sigur,ca am patito eu:))