bonus de victorie

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
mariusluc
Team Manager

bonus de victorie

Post by mariusluc »

Daca am un jucator cu 10.000 bonus de victorie cat va primi la fiecare meci ,daca il joc doar in amical ? (si nu va fi nici rezerva in oficiale)
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

in meciuri oficiale din cate stiu eu primeste bonusul de victorie indiferent daca joaca sau nu.in amicale nu se plateste bonus de victorie.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

eu stiam ca bonus de victorie este platit DOAR titularilor (jucatorii din primul 11) si rezervelor (cele 5 pe care le setezi)
rood
Team President

Post by rood »

titulari si rezerve primesc bonusul de victorie.
Sant 100% sigur deoarece am patit eu sa uit unul din asta pe banaca de rezerve si a trebuit sa-i platesc banii.(multi).
Ai grija sa completezi banca de rezerve cu 5 jucatori, altfel te poti trezi cu unul care are bonus mare, ca a aparut ca rezerva.
In amicale il poti juca linistit.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
unicool

Post by unicool »

Spawn_9 wrote:eu stiam ca bonus de victorie este platit DOAR titularilor (jucatorii din primul 11) si rezervelor (cele 5 pe care le setezi)
pe mine chiar nu m-a interesat lucrul asta de aia nu stiu.nu am urmarit niciodata sa vad cat platesc si cui.jucatorii mei au salarii apropiate si bonusuri la fel asa ca nu ma uit niciodata sa vad cat platesc si cui. :wink:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pentru mine insa e vitala :) eu revizuiesc zilnic salariile jucatorilor si aproape as falimenta daca i-as lasa in voia lor. la mine rezervele sunt jucatorii veniti de la tineret care sunt inca in primii 3 ani de contract de cand au ajuns la 50% :D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”