As vrea sa shtiu cam cat valoreaza jucatorul meu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
erazer2006
Groundsman

As vrea sa shtiu cam cat valoreaza jucatorul meu

Post by erazer2006 »

am si eu un RB...de 20 de ani...calitatile principale au 92% pt cap si 95% pt deposedari...restul calitatilor sunt sub 20%...calitate globala 48%...cineva ma sfatuit sa nu il vand sub 6 mil...insa astept si alte pareri...
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

ai uitat sa mentionezi o chestie foarte importanta!!! agresivitatea. si 97% nu e de neglijat :evil: eu nu as da pe el mai mult de 1M. asa, de folosit in ceva cupa amicala ar mai merge. daca ajunge ceva din el.
deci cel care te-a sfatuit ... no offense ... dar sa mai beleasca ochii pe lista de transferuri
erazer2006
Groundsman

Post by erazer2006 »

dap..asta e nasol...aer agresivitatea mare....SPMT zice ca o sa ajunga pe la 89% si sa scoata 72...ce bine ar fi dak s-ar intampla asta
rood
Team President

Post by rood »

erazer2006 wrote:dap..asta e nasol...aer agresivitatea mare....SPMT zice ca o sa ajunga pe la 89% si sa scoata 72...ce bine ar fi dak s-ar intampla asta
SPMT zice ca exista posibilitatea sa ajunga la 89 si 72 prestatie. E o mare diferenta.

@bunicu :lol: :lol: :lol: placut replica!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
mosmartin

Post by mosmartin »

Mda...are dreptate bunicul. Ori il pastrezi sa vezi ce e de el, ori il dai pentru 3-4 milioane instant.

Poate se opreste cum a facut al meu la forta si n-am vrut sa-l dau pe 5 milioane. :lol:
unicool

Post by unicool »

o spun a treia ora in dimineata asta.FOLOSITI topicul deja deschis de intrebari despre jucatori.data viitoare fac urat. :twisted: :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”