din cate stiu eu se poate schimba numele echipei in weekend-ul de dinaintea inceperii noului sezon.adica sambata si duminica.Mariu$ wrote:stie cineva sa imi spuna cand se poate schimba numele la echipa ? am crezut ca in pauza dintre sezoane dar vad ca nu merge
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
§ Teamspirit
Raises
- League and cup games (+2% for a win, +1% for a draw or loss)
- Friendly Cup games (always +1%)
- Friendly games (+0.75% for a win, +0.5% for a loss or a draw)
decreases
- Transfers (paying + free) (-5%)
- If the field quality is less than 60% you lose a certain amount of TS.
- Simulation of the new season: -10% of current TS
doesn�t change
- when receiving a new youth player
- when sacking a player or a staff-member.
Nu stiu prea bine engleza...sa inteleg ca dc concediez un jucator nu scade TS???
Raises
- League and cup games (+2% for a win, +1% for a draw or loss)
- Friendly Cup games (always +1%)
- Friendly games (+0.75% for a win, +0.5% for a loss or a draw)
decreases
- Transfers (paying + free) (-5%)
- If the field quality is less than 60% you lose a certain amount of TS.
- Simulation of the new season: -10% of current TS
doesn�t change
- when receiving a new youth player
- when sacking a player or a staff-member.
Nu stiu prea bine engleza...sa inteleg ca dc concediez un jucator nu scade TS???
nu ai pt ce si referitor la cartonasele galbene este adevarat la 3 galbene iti sta un meci oficial (cupa sau campionat) pe tusa in functie de competitia und le adunaShara wrote:vyruskill wrote:da daca concediezi jucatorul spiritul echipei nu va fi afectatShara wrote:
Ms mult

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
Din cate stiu eu salariile se platesc doar la jucatorii care au jucat in meciul de liga + rezervele.Sau nu este asa? Intreb pentru ca am facut niste transferuri si am dat niste contracte mari si a sarit salariul jucatorilor la - € 129.562,00.
Sau e varianta ca salariile se platesc la toti dar bonusurile de vitorie doar celor trecuti pe foaia de joc?
Merci anticipat pentru raspunsuri
Sau e varianta ca salariile se platesc la toti dar bonusurile de vitorie doar celor trecuti pe foaia de joc?
Merci anticipat pentru raspunsuri
Revenit cu Vulturii Lugoj
-
salariul jucatorilor este pe meci.doar staff-ul are salarii saptamanale.jully wrote:salariul este saptamanal.
Last edited by unicool on Thu Jul 19, 2007 8:23 am, edited 1 time in total.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"