Se poate ???

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Carly
Team Manager

Se poate ???

Post by Carly »

*****.. ****** ....... din ultiimii 7 jucatori de la tineret 5 au fost SW ... si am cu antrenori direriti ...... ******** ...... :? :(
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
jully
Team President

Post by jully »

asa si eu , doar ca la nivel mai mic
eu decand sunt in joc am primit doi jucatori de la tineret si amandoi au fost SW, si pe deasupra si cu agresivitate destul de mare, singura multumire e ca pe primul l-am antrenat la calitatile principale si l-am vandut cu 2M .
acum l-am concediat pe coordanator si am luat unul tanar sa creasca odata cu centrul
Image
sircos
Team President

Re: Se poate ???

Post by sircos »

Carly wrote:Deci sa ma fooooot in el joc .. io-m bag picioru ....... din ultiimii 7 jucatori de la tineret 5 au fost SW ... si am cu antrenori direriti ...... apoi sa-mi bag picioru in el joc ...... :? :(
daca nu-ti place o mancare, continui sa gusti din ea ? asta una la mana. a doua, ma deranjeaza felul in care o spui ... eu nu sunt obligat sa citesc murdariile pe care le scrii ! chiar n-a intrat niciun moderator pe forum in ultimile 4 ore ? de ce se permite un astfel de limbaj ?
Last edited by sircos on Sun Jul 22, 2007 5:26 pm, edited 3 times in total.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Mie mi-a venit din prima si pe pozitie destul de buna si cu agresivitate buna. Nu prea are calitatea ascunsa buna dar trece.
Oricum si eu l-am concediat pe coordonator azi si am luat unul roman care e pe la 40%. Vreau jucatori romani la echipa. :D :lol: :lol:
kennyanu

Post by kennyanu »

eu am intrat mai devreme si am mutat topicul....dar nu am avut timp sa si editez....am editat acum

@carly...ai un avertisment :)....data viitoare un mic ban pe forum
Revenit :)
Carly
Team Manager

Post by Carly »

da ma e ok ..... da zi-mi sincer daca ai fii in situatia mea ce ai face ? ..... din ultimii 7 jucatori 5 SW ..... si sa nu uitam de faza cu greseala cu oferta de 9,5 milioane pe un jucator din care nu am mai vazut nici un leu ..... da no .. hai sa fie aia o fost greseala mea .... oricum cred ca e normal sa fii nervos :D
Image
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

da sa nu iti vina deloc ti-ar place ? poti sa renunti la joc daca nu iti convine, nu te obliga nimeni sa joci
FOREVER UNITED
kennyanu

Post by kennyanu »

si eu din 4jucatori 3 venisera intr-un timp.....dar nu ma interesat...asta e norocul....mai zicea cineva p global: din 9jucatori, 1LF, 5Sw, si 3nu erau buni
Revenit :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

no comment.. la mine vin posturi bunicele.. acuma cu astia noi sa vedem cum vor ajunge.. dar din restu nu prea am avut ce alege.. adica au ajuns la maxim 82% in afara de LF .. primul jucator de la tineret.. 87%.. dar am noroc.. nu vin SW ..
Kosmin

Post by Kosmin »

mia mi-a venit al doilea LB consecutiv :cry: :cry: :cry:
Carly
Team Manager

Post by Carly »

ma acuma buni sau rai ideea e ca dupa cum se vede un jucator de 17 ani de la tineret il vinzi lejer la 2 milioane .. pe cand SW nici 200k nu primesti pe el asa ca daca stau sa calculez io am avut pierdere de cel putin 10 milioane +9 pe greseala mea .. deci aproape 20 milioane :D ... ce bine erau aia acuma pe langa restu banilor din buget :D
Image
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

hoppa.. un nou jucator la tineret... si ce post .. CM 17 ani 50 agresivitate.. cam slabuta calitatea ascunsa (85) dar sa vedem ce va iesi
jantu89
Assistant Manager

Post by jantu89 »

kennyanu wrote:
@carly...ai un avertisment :)....data viitoare un mic ban pe forum
Ce tare ai fost la faza asta:))) Cica unul mic ca nu strica, stii ce misto e? Ce zici, te bagi? =)))
rood
Team President

Post by rood »

Spawn_9 wrote:hoppa.. un nou jucator la tineret... si ce post .. CM 17 ani 50 agresivitate.. cam slabuta calitatea ascunsa (85) dar sa vedem ce va iesi
Dupa ce ca ai echipa buna iti mai vin si juniori buni. Auzi la el !!! 85% nu e buna HS. Lasa-l la tata aici in H ca scot io om din el! :)
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
napoleonard

Post by napoleonard »

Carly wrote:ma acuma buni sau rai ideea e ca dupa cum se vede un jucator de 17 ani de la tineret il vinzi lejer la 2 milioane .. pe cand SW nici 200k nu primesti pe el asa ca daca stau sa calculez io am avut pierdere de cel putin 10 milioane +9 pe greseala mea .. deci aproape 20 milioane :D ... ce bine erau aia acuma pe langa restu banilor din buget :D
200k pe unul inmultit cu 7 egal 1,4 mil bani castigati. eu nu am primit 7 jucatori la rand. cand o sa patesti deastea o sa fi multumit si cu 10 SW la rand
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”