tactica
Moderator: Romanian Moderators
Poate nu sunt cel mai in masura sa dau sfaturi dar m-am uitat putin pe echipa ta si ai doua solutii la dispozitie 4-3-3 sau 5-3-2.
Daca joci 5-3-2 castigi la SW in fata si la RF si la LF si pierzi la al doilea CF.
Insa mai ai avantajul ca la 5-3-2 ai jucatorii mai neagresivi.
Acum nu merge siteul ca sa ma uit la restul jucatorilor, dar daca poti pune agresivitatea mare la jocul respectiv(adica daca cea mai mare agresivitate a jucatorilor din lot este de sub 40% sa zicem) ar fi indicat 5-3-2.
Daca pe celelalte pozitii ai jucatori mai ai agresivi si nu poti seta o agresivitate asa mare ar fi mai indicat 4-3-3.
Ar trebui sa joci mingi lungi la amandoua sistemele si stil peste 80%.
Parerea mea.
Daca joci 5-3-2 castigi la SW in fata si la RF si la LF si pierzi la al doilea CF.
Insa mai ai avantajul ca la 5-3-2 ai jucatorii mai neagresivi.
Acum nu merge siteul ca sa ma uit la restul jucatorilor, dar daca poti pune agresivitatea mare la jocul respectiv(adica daca cea mai mare agresivitate a jucatorilor din lot este de sub 40% sa zicem) ar fi indicat 5-3-2.
Daca pe celelalte pozitii ai jucatori mai ai agresivi si nu poti seta o agresivitate asa mare ar fi mai indicat 4-3-3.
Ar trebui sa joci mingi lungi la amandoua sistemele si stil peste 80%.
Parerea mea.

Pentru ca mijlocasii lui nu sunt prea rapizi sa joace loveste si goneste, pentru ca fundasii au (3 din 4) pase peste 90, si nu in ultimul rand pentru ca personal mi se pare ca 4-3-3 da maxim pe linii cu mingi lungi iar 3-4-3 cu loveste si goneste.warchilde wrote:ahm...il puneti sa joace mingi lungi in fatza unui zid defensiv? de ce????![]()
![]()
La 4-3-3 am probat pe echipa mea si scot mai bine cu mingi lungi.
Eu cred ca nu conteaza ce sistem opune adversarul aici ca sa joci tu altceva, la fel de bine cum tu scoti aceleasi note in meci indiferent ca joci contra unui adversar slab sau unul bun, important e ca tu sa ai maximul posibil pe linii.
Ma rog asta e parerea mea, si are sanse mari sa fie gresita avand in vedere ca joc de o luna si putin.
Pai daca nu ma insel eu in meciul tau cu locul 2 ati jucat amandoi 5-4-1.
Intr-adevar tu ai jucat zid defensiv si el mingi lungi dar nu de aici a pierdut.
Jucatorii lui din defensiva aveau pasele sub 70% si nici la ordin individual nu aveau nimic. Ar fi trebuit sa joace si el tot zid defensiv.
A pierdut pentru ca a fost sub tine pe linii datorita multor factori si probabil ca randomul nu a fost cu el.
PS: Warchilde frumos SW ti-ai luat, si ieftin pe deasupra.

Intr-adevar tu ai jucat zid defensiv si el mingi lungi dar nu de aici a pierdut.
Jucatorii lui din defensiva aveau pasele sub 70% si nici la ordin individual nu aveau nimic. Ar fi trebuit sa joace si el tot zid defensiv.
A pierdut pentru ca a fost sub tine pe linii datorita multor factori si probabil ca randomul nu a fost cu el.
PS: Warchilde frumos SW ti-ai luat, si ieftin pe deasupra.

Peste tot la tactici este dat ca mingi lungi e cel mai eficient contra zid defensiv. Eu am invatat asta de la manageri mai vechi de prin B si C. Ultima lectie de tactici am luat-o de la kenny si suna cam in acelasi mod:
mingi lungi este peste zid defensiv (mai depinde si cu cat este adversarul peste tine...la diferente mari nu mai conteaza)
Bravo pt SW tata! Super pret si valoare.
Mai bine il luam eu!
Glumesc...eu nu tin indivizi din astia in echipa
mingi lungi este peste zid defensiv (mai depinde si cu cat este adversarul peste tine...la diferente mari nu mai conteaza)
Bravo pt SW tata! Super pret si valoare.
Mai bine il luam eu!

Glumesc...eu nu tin indivizi din astia in echipa

It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!