Asistent manager

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

warchilde
Member of the Soccer Project Association

Asistent manager

Post by warchilde »

am si eu o intrebare...ca nu inteleg

ce naiba face asistentu meu?
shtiu ca imi alege echipa daca nu o setez eu, rezervele daca nu le aleg eu.
dar ceva ce nu pot eu sa fac...face?????? pentru ca daca nu face, il dau afara :twisted: :twisted: ce, eu il platesc sa stea dupa fundu meu toata ziua? :twisted: :twisted: :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

parca kenny nu are assistant manager :) deci cred ca numa sta dupa curu' tau. nici eu nu am avut in primele sezoane, dupa aia mi-am luat ca deh, 300-400 euro pe saptamana ... nu e asa mare problema.
warchilde

Post by warchilde »

haha ms bunicutzule :D :D :D :D asa cum banuiam....i can fire his ass :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: tnx again :D 8)
kennyanu

Post by kennyanu »

dap...eu nu folosesc asistent...prefer sa folosesc un tov kre sa vina la mn aksa sa imi faca echipa decat sa las computerul
Revenit :)
Black_eagle

Post by Black_eagle »

sa fim seriosi.. petru 700 euro pe saptamana?joci un amical faci 20 000 si i-ai facut salariul pe 30 de saptamani... nu-i mai ai grija pentru juma de an
Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

dar nu e vorba de bani....asa cum ai zis si tu....ii scoti salariul imediat...dar ma enerveaza ca nu face nimic...asa ca il dau afara ca sa ma simt eu bine... ce, eu tin maini moarte la clubul meu? :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
jully
Team President

Post by jully »

warchilde wrote:dar nu e vorba de bani....asa cum ai zis si tu....ii scoti salariul imediat...dar ma enerveaza ca nu face nimic...asa ca il dau afara ca sa ma simt eu bine... ce, eu tin maini moarte la clubul meu? :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
asa m-am gandit si eu warchilde, asta am vrut si eu sa fac dar nu stiu ce s-antamplat, cred ca nu am avut curaj atunci .
acum , ca sa nu stea degeaba l-am pus la treaba , nu am mai operat nici o modificare in echipa de joi , l-am lasat pe el , am fost eu asistent in locul lui, sa vada si el cum e sa munceasca si altii sa stea sa se uite .

p.s. oricum cred ca-l dau afara , :twisted: :twisted: :twisted: sst , sa nu-i spuneti nimic :twisted: :twisted: :twisted:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
borissman
Team Manager

Post by borissman »

asistenul nu prea isi gaseste de lucru la club "de obicei", dar sunt si momente cand ai nevoie de el.
@warchilde: daca tot vrei sa scapi de el usor si sa nu iti afecteze nici echipa nu ii mai prelungi contractul...asa scapi de el foarte usor !!!
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
warchilde

Post by warchilde »

poi exact asta fac...mai are 18 zile de contract..ultimele :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Daimon

Post by Daimon »

pentru cei pusi pe curatenie. vedeti ca nici scoutul ala nu face absolut nimic (sau stai.. parca fara el n-ai voie sa faci transferuri :P ) ca tot noi umblam dupa jucatori
bunicutzu

Post by bunicutzu »

yep, de aia io nici nu-l trimit la cursuri pe al meu decat inaintea unei mari campanii de achizitii :D
warchilde

Post by warchilde »

ba da, scoutul face....nu recomand concedierea lui...cu un scout 100% poti face orferte pentru 11 jucatori..deci..cand va puneti pe transferuri, fiti siguri ca e la maxim :wink:
aditza28
Team Manager

Post by aditza28 »

de negocierea contractelor pe terminate cine se ocupa??? tot scoutul???

Am un jucator care mai are cateva zile de contract, dar in dreptul lui nu apare optiunea de negociere contract. Are 30 ani dar nu are de gand sa se retraga. Ce pot face in aceasta situatie? trebuie sa il vand neaparat sau exista si alta optiune?? Va rog sa ma ajutati ca am nevoie de acest jucator. E cel mai bun al meu.

http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... id=5464520

Nu vreau sa-l dau dar daca nu am incotro va trebui sa iau un ban pe el decat sa plece liber de contract.
warchilde

Post by warchilde »

haha tu te ocupi de prelungirea contractelor...dar trb sa il scoti de pe lista de transferuri..cand e pe lista nu poti sa ii prelungesti contractul :wink: cu toate ca eu iti recomand sa il vinzi..nu mai are mult de jucat...la 31 incepe sa scada
aditza28
Team Manager

Post by aditza28 »

Am inteles. Deci il scot de pe lista si apoi poate semneaza. Multumesc pentru indrumare. Sper sa ramana la echipa pt ca este cel mai bun jucator al meu. Daca semneaza un contract rezonabil pentru mine il tin. ;)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”