va rog sa ma ajutati
Moderator: Romanian Moderators
va rog sa ma ajutati
am -32K.ce as putea sa fac?(am facut imprumut). 

-
- Member of the Soccer Project Association
nu conteaza divizia ... eventual numarul de fani. e drept ca prin diviziile superioare echipele au mai multi fani ... dar na, e preferabil sa joci cu echipe pe care sa le bati zic eu. pentru ca in felul asta fanii sunt multumiti si vin la stadion. daca pierzi cateva meciuri ... nu-ti mai vin apoi chiar daca joci cu maccabi netanya.
@Daimon
Nu stiu cum functioneaza la div. superioare insa din Hproblema se "vede" in felul urmator:
-la 100%satisfactia fanilor, daca joc amical sau cupa amicala cu cineva din H sau G am aprox. 8-900 de fani.
-tot la 100% satisfactie cu un oponent din E, D SAU C imi vin cam 1500-1700.
13 euro biletul si baza fanilor cam 9000 si ceva.
Nu stiu cum functioneaza la div. superioare insa din Hproblema se "vede" in felul urmator:
-la 100%satisfactia fanilor, daca joc amical sau cupa amicala cu cineva din H sau G am aprox. 8-900 de fani.
-tot la 100% satisfactie cu un oponent din E, D SAU C imi vin cam 1500-1700.
13 euro biletul si baza fanilor cam 9000 si ceva.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
- Member of the Soccer Project Association
mai, tu nu erai prin canion?
sau nu ai rezistat si ai intrat prin GPRS?
daca ai chef (sau motivatie) sa faci un test, sa joci cu o echipa din G cu multi fani (vreo 20k) si cu una din D cu cam acelasi nr. de fani. sa compari. din ce am observat eu, mai acum cateva sezoane, depindea doar de baza fanilor si de satisfactia lor.

daca ai chef (sau motivatie) sa faci un test, sa joci cu o echipa din G cu multi fani (vreo 20k) si cu una din D cu cam acelasi nr. de fani. sa compari. din ce am observat eu, mai acum cateva sezoane, depindea doar de baza fanilor si de satisfactia lor.
am sa verific chestia cu baza fanilor...numai sa gasesc un G cu 20000 de fani!
@bunicutzu
am fost in Canyon si m-am intors ieri la 2PM. Am avut un remote cu care am intrat lejer pe forum, insa...curios nu a vrut sa functioneze pentru logare pe echipa. Asa ca dupa 20 de incercari m-a scos din sarite si m-am logat normal de la hotel. Nu cred ca e careva care joaca SP din hotel din Arizona.
(daca ma exclud pe mine...normal) Poi m-am mai logat de la 2 moteluri si din aeroport in Detroit. Sper ca nu-i bai, eh?
Ce ai facut?...ai promovat?
edit: adica...ce intrebare...ma uit io acush!

@bunicutzu
am fost in Canyon si m-am intors ieri la 2PM. Am avut un remote cu care am intrat lejer pe forum, insa...curios nu a vrut sa functioneze pentru logare pe echipa. Asa ca dupa 20 de incercari m-a scos din sarite si m-am logat normal de la hotel. Nu cred ca e careva care joaca SP din hotel din Arizona.

It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Am u peste 20k de fani si in in G .... User Carly Echipa "U"-Cluj Divizie G214rood wrote:am sa verific chestia cu baza fanilor...numai sa gasesc un G cu 20000 de fani!![]()
@bunicutzu
am fost in Canyon si m-am intors ieri la 2PM. Am avut un remote cu care am intrat lejer pe forum, insa...curios nu a vrut sa functioneze pentru logare pe echipa. Asa ca dupa 20 de incercari m-a scos din sarite si m-am logat normal de la hotel. Nu cred ca e careva care joaca SP din hotel din Arizona.(daca ma exclud pe mine...normal) Poi m-am mai logat de la 2 moteluri si din aeroport in Detroit. Sper ca nu-i bai, eh?

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''