va rog sa ma ajutati

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

rood
Team President

Post by rood »

iti trimit invitatie imediat ce se termina simularea.

multumesc de raspuns!
bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

rood wrote:am sa verific chestia cu baza fanilor...numai sa gasesc un G cu 20000 de fani! :lol:

@bunicutzu
am fost in Canyon si m-am intors ieri la 2PM. Am avut un remote cu care am intrat lejer pe forum, insa...curios nu a vrut sa functioneze pentru logare pe echipa. Asa ca dupa 20 de incercari m-a scos din sarite si m-am logat normal de la hotel. Nu cred ca e careva care joaca SP din hotel din Arizona. :lol: (daca ma exclud pe mine...normal) Poi m-am mai logat de la 2 moteluri si din aeroport in Detroit. Sper ca nu-i bai, eh?
Ce ai facut?...ai promovat?

edit: adica...ce intrebare...ma uit io acush!
haha. credeam ca eu sunt singurul care merge in concediu (anul trecut in grecia) si intra de pe acolo (de la un internet cafe intram). si da, am promovat ... la limita cu victorie in fata contracandidatului in penultimul meci aruncandu-l pe 3 pe el. dar am terminat pe 1 si de bucurie mi-am cumparat 3 titulari :D aproape golindu-mi bugetul dar na ... a meritat :) acum bag meciuri ca orbu' sa cresc TS-ul. si cine stie ... la anul in C ... poate intru totusi in primele 5 locuri :D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”