Doua echipe de pe acelasi IP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Locked
joe black
Assistant Manager

Doua echipe de pe acelasi IP

Post by joe black »

Fratele meu a primit o invitatie de inregistrare de la un prieten si vreau sa stiu daca-si poate crea si el echipa, tinand cont de faptul ca folosim acelasi IP si eu am deja echipa creata.
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

poate sa si creeze si el echipa dar sa nu jucati amicale intre voi, nu va inscrieti in aceiasi cupa amicala amandoi niciodata, de transferuri intre cele doua echipe nici nu mai are rost sa spun. :wink:
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

da un mesaj la sheriffs@soccerproject.com si spunele in engleza situatia
Revenit :)
Black_eagle

Re: Doua echipe de pe acelasi IP

Post by Black_eagle »

joe black wrote:Fratele meu a primit o invitatie de inregistrare de la un prieten si vreau sa stiu daca-si poate crea si el echipa, tinand cont de faptul ca folosim acelasi IP si eu am deja echipa creata.
invitatia de inregistrare sper ca nu e primita de la tine . altfel s-ar putea sa fie ceva probleme
Image
Image
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

nu trebuie sub nici un fel ca echipele voastre sa aibe vre un contact, iar daca invitatia e de la tine, ar cam fi o problema. si eu joc cu mai multe persoane pe acelasi IP, ca suntem dintr-un camin stud. si aven acelas ip extern, toata treaba e sa nu va "cunoasteti" in joc.
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
kennyanu

Post by kennyanu »

ma baieti...noi eram cu acelasi ip....la inceputul reletei....am informat un serif si nu a zis nimeni nimic....intre timp am ramas 2, dar avem ip-uri separate.....
caleb_rebell@yahoo.com
Assistant Coach

intrebare

Post by caleb_rebell@yahoo.com »

si atunci de ce pe mine si pe fiul meu m-ati banat? noi nu am avut nici un contact direct cu echipele iar excrocul de unicool care a vrut sa cumpere de la noi jucatori si nu am vrut sa-i dam de la echipa celui mic mi-a facut raport si m-a banat. acum el face tot felul de matrapazlacuri cu transferurile si are si 2 echipe cu care trage sa promoveze in A! pe el nu-l raportezi?
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ca sa traga la promovare in A trebuie ca echipa sa fie in B :D ca din D in A nu se poate trage la promovare. asadar, spune-ne si noua care sunt cele 2 echipe din B ale lui unicool cu care intentioneaza sa promoveze in A? :D
cercel_jr

Re: intrebare

Post by cercel_jr »

caleb_rebell@yahoo.com wrote:si atunci de ce pe mine si pe fiul meu m-ati banat? noi nu am avut nici un contact direct cu echipele iar excrocul de unicool care a vrut sa cumpere de la noi jucatori si nu am vrut sa-i dam de la echipa celui mic mi-a facut raport si m-a banat. acum el face tot felul de matrapazlacuri cu transferurile si are si 2 echipe cu care trage sa promoveze in A! pe el nu-l raportezi?
In primul rand: nu noi dam banuri.
Trebuie sa faci cheat report.
Noi romanii nu dam banuri, banuri dau serifii care sunt straini, oameni care nu sunt de nationalitate romana si nu cunosc limba romana, ei baneaza cand vad ca ai trisat.
Daca unicool nu este banat in seamna ca nu a trisat.
Nu are cum sa aiba 2 echipe pt. ca ii erau verificate de IP si le bana pe amandoua. In al doilea rand nu poti face transferuri de pe acelasi IP.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
caleb_rebell@yahoo.com
Assistant Coach

Raspuns pentru un om RAU

"asta e strategia mea.urmatorul lucru pe care il vreau e sa duc 2 echipe in A si cand ajung acolo fac blaturi ca sa fiu banat. numai asa ....de-al draq..

P.S:probabil pare ciudat deoarece eu avand SPFA pot face oferte pe mai multi jucatori ale aceleiasi echipe." - citat UNICOOL din discutii generale - civilizat va rog

el nu baneaza ci raporteaza la serifi ce nu ii iese. acum face matrapazlacuri si vrea sa iasa curat?
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Tu vrei sa intelegi ca daca raportezi pe cineva nu inseamna ca acel cineva va fi banat imediat.
Repet unicool este roman, sherifii sunt straini, nu cred ca se incred ei doar pe cuvintele lui unicooll
Sherifii te-au verificat si daca te-au gasit trisor te-au banat.
Chiar daca nu te dadea el la trisori, dupa cum spui tu, sherifii tot te-ar fi gasit , poate mai tarziu dar te-ar fi gasit si fara ajutor.

bunicutzu

Post by bunicutzu »

auzi, cati ani ai? ca vad ca nu prinzi ironia deloc subtila a omului. si este foarte adevarat ce spune el ... daca ai citi regulamentul ...

http://www.soccerproject.com/spnewl_rules.php#rule_8

↑ Transfer market
You can buy and sell players on the transfer market. Managers can buy and sell 1 player between eachother each 2 seasons. SPFA-members can make 3 transfers each two seasons

daca nu intelegi engleza iti pot si traduce ...
caleb_rebell@yahoo.com
Assistant Coach

raport

eu nu parasc la serifi. dar va ca bunicuta este f suptila si nu ma pot pune cu inteligenta sa! apropos ti-ai facut IQ-ul? acum 1-2 luni m-am lovit si eu de acest individ si ... nu mai ma repet. l-am raportat si eu dar el era un superviser al SP pt romani si ... daca el este corect at este clar ca esti dinamovist ca asa castiga si ei tot ce se poate cu mijloacele lor. dar cad vine lazio nu mai merg acestea ...
cercel_jr

Re: raport

Post by cercel_jr »

caleb_rebell@yahoo.com wrote:eu nu parasc la serifi. dar va ca bunicuta este f suptila si nu ma pot pune cu inteligenta sa! apropos ti-ai facut IQ-ul? acum 1-2 luni m-am lovit si eu de acest individ si ... nu mai ma repet. l-am raportat si eu dar el era un superviser al SP pt romani si ... daca el este corect at este clar ca esti dinamovist ca asa castiga si ei tot ce se poate cu mijloacele lor. dar cad vine lazio nu mai merg acestea ...
LOL domnu matur, pe acest forum nu se fac discriminari.
Daca tu crezi ca poti discuta normal te rog sa o faci, daca nu atunci te rog sa nu mai incurci treburile degeaba.
Apropo, imi zici si mie ce echipa ai? Nu ca sa te parasc ci ca sa vad daca ai echipa pe SP.

kennyanu

Post by kennyanu »

ma baieti spun iar.
1.caleb, tu inainte sa iti faci 2echipe dai mesaj la serifi dak ai aprobarea lor nu or sa te baneze decat dak faci multe amicale.
2. tu ai dat mesaj pe forum k esti in faliment, unicool k un maneger ce vrea sa ajuge ti-a cautat echipa, s-a uitat la jucatori si ti-a zis ce suma iti ofera pt ei, k sa te scoata dp minus. tu in schimb i-ai zis k nu echipa aia are probleme, ci cealalta, oricine s-ar fi gandit k ai 2echipe. cheat-report facut! si eu as fi facut la fel si cred k oricine.

am inchis acest topic pt k iar s-a ajuns sa se discute aiurea
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”