stie cineva.....

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

jully wrote:

p.s. utopic, nu ti se pare mai aproape si mai mare castigul in bani pentru care sa tragi la castigarea ligii G decat sa retrogradezi si apoi sa mai astepti inca un sezon sa iei banii din H :idea: :?:
asa ziceai si sezonul trecut ca tu nu o sa promovezi ca ... bla bla bla ... si pana la urma ai promovat
poate te razgandesti si acum :!:
Pai oricum nu reuseam decat maxim un loc 3-4. Am mai spus, nu mi-a mers netu 2 zile si am pierdut un meci pe care il puteam castiga usor. Apoi am mai pierdut vreo 2 si un egal cu un bot(am pus jocator de camp in poarta si tot egal :))) deci nu mai am nicio sansa la primele 5 locuri. Cel mult un 6. Anul trecut am promovat din gresala :). Nu prea vroiam sa promovez insa vroiam sa vad cum e in G asa ca am lasat in voia sortii....si am promovat pt. ca meciul decisiv dintre locul 1 si 2 nu s-a terminat la egalitate :). Acum sigur nu ma razgandesc iar daca premiul pt. locul 1 H nu e cel putin 1M ma las de joc. Am mai pierdut o cupa amicala de 32 de echipe pe care eram sigur c-o s-o castig in faza sferturilor. Acum am neaparata nevoie de bani.

P.S. Sau se ofera cineva sa ma "sponsorizeze"? :twisted: :twisted: :twisted:
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

eu zic sa nu mai iei totul asa tragic....nu retrograda...ramai in G..macar la anul nu cashtigi banii din H, ii cashtigi pe cei din G...care sunt mai multi :wink:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”