Stiu ca e fff important ca in momentul in care iti vine jucatorul de la centru, coordonatorul sa fie la 100%. Dar conteaza si daca in perioada de 30 de zile (60 respectiv 20 de zile) coordonatorul e la 100% sau mai putin? Probabil ca nu influenteaza (sau poate ca da) venirea jucatorului insa chestia e daca influenteaza valoarea sa (nivelul la care se limiteaza). De ex. eu am tot avut coordonatorul la 100% si mi-a venit un jucator care pare extreeeeeeem de promitator si un jucator care nu a venit. Insa acum mi-a scazut pe la 90 si ceva. L-am trimis la curs insa vreau sa stiu ce credeti....jucatorul care va veni (daca va veni) va fi o slabaciune? Precizez ca coordonatorul va fi la 100% in momentul in care va veni.
P.S. Mai am o intrebare cam in genul acesteia insa momentan am un lapsus. Voi revenii!
conteaza ambele situatii.daca nu e tot timpul la 100% exista riscul sa nu vina....sau sa vina dar sa nu fie ceva exraordinar....sa fie un jucator de duzina.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
daca tot s-a vorbit de coordonator, am si eu o intrebare: membrii stafului trebuiesc trimisi la cursuri saptamana de saptamana?ai mei sunt la 100%, dar din cate am inteles e posibil sa scada.Ce trebuie sa fac?
Merci de ajutor
joe black wrote:daca tot s-a vorbit de coordonator, am si eu o intrebare: membrii stafului trebuiesc trimisi la cursuri saptamana de saptamana?ai mei sunt la 100%, dar din cate am inteles e posibil sa scada.Ce trebuie sa fac?
Merci de ajutor
hmm....asa e ....dar s-ar putea sa fie o mica exceptie. Cei de mai sus spun ca daca coordonatorul scade pe parcursul celor 30 de zile (60, 20) jucatorul va fi un rebut. Atunci nu ar fi bine sa trimitem coordonatorul la cursuri inainte ca el sa scada pt. a nu pierde un jucator (~ 2M)? Ma refer sa-l trimitem la 2-3 chiar 1 luna(din cate am observat nu scade mai repede) la cursuri pt. ca acesta sa nu scada niciodata sub 100%? Ceilalti nu conteaza daca scad 1 saptamana sub 100%....doar la coordonator e chestia.
P.S. Deabia astept sa-mi vina jucatorul. Oare va fi un rebut sau ceva cat de cat bun? Oare sa-l vand inainte sa il antrenet sau sa vad daca e bun.....asta e dilema. Va trebui sa iau aceasta decizie in 2 sapt.
jully wrote:pai o sa vezi ca din banda rosie se va face albastra si va avea tot 100% si atunci il poti trimite la cursuri
mie o singura data s-a intamplat asa ceva...si a fost parca la antrenor. in rest la toti ceilalti de fiecare data cand scade, scade direct de la banda rosie la 90 si ceva%.....o data a scazut masorul chiar direct la 86%.
ai mei stau mai mult pe la cursuri decat pe langa echipa.
decat sa-i vad sub 100% mai bine ii trimit mereu la cursuri ca nu 15.000 (cat costa pentru toti) m-au facut pe mine om...
deci, sfatul meu, trimiteti-i sa invete, ca "daca ai carte, ai parte" (de o echipa mai buna).
din cate am observat eu (si parca am citit si pe general) conteaza coordonatorul doar in momentul cand vine tanarul.
sunt momente insa cand nu ai ce face. adica jucatorul iti vine luni, marti ... si tie tocmai ti-a scazut coordonatorul duminica. ce dreaq sa-i faci?
bunicutzu wrote:din cate am observat eu (si parca am citit si pe general) conteaza coordonatorul doar in momentul cand vine tanarul.
sunt momente insa cand nu ai ce face. adica jucatorul iti vine luni, marti ... si tie tocmai ti-a scazut coordonatorul duminica. ce dreaq sa-i faci?
i have an idea. sa calculezi cant tre sa-ti vina jucatorul iar cu o sapt inainte trimiti coordonatorul la curs chiar daca e la 100%. nu previi astfel scaderea sa?
normal da, dar nu neaparat. eu am patit sa-mi scada (chiar coordonatorul de tineret) chiar daca era la 100% si trimis la curs o singura data dar na ... mi-a picat rau