valori maxime pt. ordinele individuale
Moderator: Romanian Moderators
valori maxime pt. ordinele individuale
salutare. as vrea sa spuneti aici despre cea mai mare valoare pe care o aveti la ordinele individuale, recorduri.
Si as mai vrea sa stiu daca ele se schimba in timp . de ex. eu am un jucator de la centru, neantrenat decat la skillurile principale si are un anumit ordin individual. Dupa ce o sa-l antrenez la toate o sa se schimbe acesta?
Si as mai vrea sa stiu daca ele se schimba in timp . de ex. eu am un jucator de la centru, neantrenat decat la skillurile principale si are un anumit ordin individual. Dupa ce o sa-l antrenez la toate o sa se schimbe acesta?
Cred ca antrenat cel mai mare poate fi 3.2. Eu atat am vazut.
Sunt cam obosit si beat la ora asta sa iti calculez maximul posibil la antrenat si neantrenat dar o fac maine daca inca te mai intereseaza.
Poti calcula si singur daca te ghidezi dupa ce am postat in topicul pentru ordinul individual.
Kenny: Te rog sa faci si tu topicul ala sticky ca e util multor manageri, mai ales pentru jucatorii de la centru cand ii cumperi.
Sunt cam obosit si beat la ora asta sa iti calculez maximul posibil la antrenat si neantrenat dar o fac maine daca inca te mai intereseaza.
Poti calcula si singur daca te ghidezi dupa ce am postat in topicul pentru ordinul individual.
Kenny: Te rog sa faci si tu topicul ala sticky ca e util multor manageri, mai ales pentru jucatorii de la centru cand ii cumperi.
imi spui si mie te rog ce echipa ai?....k ma tenteaza cm taucercel_jr wrote:La mine am maxim +2,3 la CM Coman, apropo il vand.
Ar 79% si joaca 65 fara probleme. Are 21 de ani si agr 63.
Pt. 2,7M il vand oricui prin transfer rapid.
Important in cazul lui este performanta.
Nothing important!!!!!!!!!!
-
- Member of the Soccer Project Association
Imi pare rau dar s-a vandut.Scorpyo wrote:imi spui si mie te rog ce echipa ai?....k ma tenteaza cm taucercel_jr wrote:La mine am maxim +2,3 la CM Coman, apropo il vand.
Ar 79% si joaca 65 fara probleme. Are 21 de ani si agr 63.
Pt. 2,7M il vand oricui prin transfer rapid.
Important in cazul lui este performanta.
A fost cineva mai rapid.
Echipa mea este Fc Steaua 2007, manager cyp.
Mai am jucatori la vanzare si accept sume pt. transfer instant, daca sumele sunt ok. Si toti jucatorii cu agresivitate peste 50 sunt de vanzare.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!