Calcul ordin individual

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Este util?

Da!
62
90%
Nu!
7
10%

Total votes: 69

utopicul
Team Manager

Re: Calcul ordin individual

Post by utopicul »

warchilde wrote:
doctoru82 wrote: unde vad eu ce trebuie sa adun ca sa imi dea A si apoi B?
si in exemplu 20 e constanta...asta de unde o iau?
poi mie mi se pare ca edestul de clar ce scrie acolo..probabil ca nu ai citit prea atent....aduni skilurile cu + si obtii A....aduni skilurile cu - si obtii B....

iar la treaba cu 20....mi se pare amuzant rau.......20 e constanta...cum adik de unde o iei???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hai ca esti tare :lol: :lol: :lol: :lol:
fie nu stie ce e o constanta :twisted: , fie s-a exprimat gresit :? . Poate credea ca exista o constanta pt. fiecare jucator.(un numar specific pt. fiecare jucator dar care nu se modifica in timpul antrenarii skillurilor...asta pt. a nu fi eu gresit inteles ) A si B sunt variabile oricum.
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Mda... se pare ca nu m-am facut inteles prima data. Mai incerc o data sa vedem ce iese.

Orice jucator de la centru vine neantrenat mai intai si ajunge relativ repede la maxim la 1-2 skilluri. Unii manageri incep cu principalele, sau pe rand, eu incep cu cele care imi dau ordinul, depinzand de pozitia lor in teren(cea pe care joaca).

Normal ca poti discuta de ordin abia cand skillurile care il dau sunt la maxim dar astea sunt maxim 4 skilluri iar la unii chiar 2, deci te lamuresti relativ repede de situatie. Dupa ce si-a dezvoltat skillurile alea nu mai conteaza ce se intampla cu restul pentru ca ordinul respectiv va ramane, sau se va schimba decat daca e depasit de un alt ordin mai mare, dar de regula poti prevede asta(aici e vorba de jucatorii care pot juca cu mai multe ordine).

Sa luam un exemplu concret. Portarul meu de la centru are calitatea ascunsa de 95, valoare foarte buna zic eu. S-a blocat la Reflex la 60.

Si acum o intrebare: L-ai vinde sau l-ai tine in conditiile in care ai bani sa-l vinzi si sa cumperi altul?

Eu am decis sa-l mai tin si iti spun de ce. Calitatea ascunsa de 95 si Reflexul blocat la 60 la portarul meu inseamna ca poate ajunge la un GR de maxim 87% in conditii ideale, fara experienta.

Cum portarul are doar un ordin individual am nevoie de Reflex cat mai mic si de Curaj la fel. Am sa presupun ca se opreste curajul la 55 sa zicem.
Asta imi aduce GR-ul maxim posibil la 84.

Acum daca se dezvolta la Joc de picior si Viteza peste 90 va rezulta un ordin individual mai mare de +3.

Daca jucatorul va ajunge la GR de 82 sa zicem fara experienta(lucru foarte posibil in conditiile astea(Joc de picior e main skill deci va influenta semnificativ dezvoltarea lui) va scoate note de 67-68 in meci(la peste 23 de ani ca e portar).
Pana la urma daca ii adaugi si experienta se poate dovedi jucator de A in conditiile astea cu toate ca Gr-ul va fi relativ mai mic,dar notele vor fi peste 70.

Acum ca asta mai pot exista multe exemple, asa cum spuneam tinerii de la centru se dezvolta relativ repede la 2-4 skilluri, exact ce te intereseaza.

Nu stiu exact proportiile in care influenteaza Main Skillurile si Calitatea Ascunsa GR-ul si nici celelalte calitati pentru ca as fi facut un calcul si mai exact sa vad unde poate ajunge, dar am sa incerc sa vad daca se poate gasi formula si de aici. Macar ceva care sa dea apropiat de SPMT si va fi OK. Dar aici e mult de munca si mai bine folosesti SPMT decat sa te chinui singur.
mosmartin

Post by mosmartin »

mosmartin wrote:
Sa luam un exemplu concret. Portarul meu de la centru are calitatea ascunsa de 95, valoare foarte buna zic eu. S-a blocat la Reflex la 60.

Si acum o intrebare: L-ai vinde sau l-ai tine in conditiile in care ai bani sa-l vinzi si sa cumperi altul?
Kenny si Bunicutzu(mai nou, felicitari omule) scuze pentru dublu post dar sunt curios de raspuns aici si cred ca multi sareau peste intrebare daca aveau rabdarea sa citeasca ce am scris.
warchilde

Post by warchilde »

da..l-ash vinde....pentru ca in conditii ideale ajunge asa bun..ma indoiesc...dar pastreaza-l...sa vedem ce iese...si cum influenteaza Main Skilurile si calitatea ascunsa GR-ul iti spun eu 8) :lol:

7.5%Main skill sau calitate ascunsa=1%GR

adik astea conteaza dublu....hai ca ti le-am zis si pe astea..sa vedem ce calcule de precizie mai faci....sa nu ma lasi sa ashtept mult :lol: :lol: :wink:
kennyanu

Post by kennyanu »

eu l-as tine, pentru k nu iei multi bani p el......eu oricum sunt adeptul calitatilor unui jucatoru si nu al calitatii lui ascunse....uitate la CB-urile mele...cei mici...aveai calitati ascunse foarte mari knd i-am primit....or sa ajunga niste jucatori de F maxim....
Revenit :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si eu l-as tine pentru ca nu vand jucator nemaximizat. iei prea putini bani pe el. mai ales daca vad oamenii ca are 60 la reflex ... nu iei mai nimic. pe cand atunci cand e peste 80 antrenat la maxim ... nu mai conteaza.
mosmartin

Post by mosmartin »

In conditii ideale ajunge de 87% cu nota de 72. Adica maxim tot.

In cazul in care spui tu cu 7.5 la main skill(voi proba sa vad daca asa este :D) inseamna ca am pierdut cam 5.3GR in conditii ideale.
In schimb am o posibilitate la nota in conditii ideale de 4 sa zicem.
4*1.25 = 5.6 deci n-am pierdut nimic.

1.25 asta e ~ ratiei dintre nota si GR.

Dupa ce o sa probez sa vad daca e reala valoare respectiva de 7.5 am sa vad cam la ce GR poate ajunge in conditii decente, dar mai trebuie sa am si timp pentru asta.

Oricum jucatorul clar nu-l vand pana nu-l antrenez la joc de picior.

Mersi pentru raspunsuri: Ma referam strict la partea cu daca poate ajunge un jucator bun pentru echipa sau nu cand am zis de vanzare ca partea cu banii e destul de clara ca daca il scot pe piata am pierdut 1-1.5M fata de pretul platit.
warchilde

Post by warchilde »

valoarea de 7.5 e reala...trsut me....iar daca nu ai incredere in mine, scrie pe global 8) :lol: :lol: :lol: glumeam..de vandut nu il vindeam pentru ca asa cum s-a mai zis, nu luam mai nimic pe el...dar oricum e irelevant....vreau sa vad ce iti iese din el :D :D
doctoru82
Groundsman

Post by doctoru82 »

mosmartin wrote:Pai spune-mi frumos echipa si luam un exemplu doua de la echipa ta sa calculam sa intelegi. Sa-mi spui echipa si jucatorul la care vrei sa stii ordinul potrivit. Sau imi pot alege eu unul de la tine daca vrei.

Putem face asta aici sau pe mess, dar eu zic ca e mai bine aici ca poate va fi util si altora.

20 e constanta, am luat si eu valoarea de la altii mai experimentati, apoi am vazut ca se verifica intocmai cu cei care au facut SPMT si ASPT, apoi am probat si pe note in meci si am ajuns la aceeasi concluzie.

Ar trebui sa-l intrebam pe Sjarel de ce 20 ca habar nu am.
k mersi
sa zicem portarul de l-am transferat MICHAL BOGDAN..si mie mi se pare foarte prost ca deja are maximizate toate calitatile....si am luat teapa....zic eu......
Merita sa-l mai pastrez pt divizia g si poate F...aare face fata...in caz ca as ajunge acolo...candva :D
si as mai lua unul tanar sa vad daca are rost sa-l pastrez..si pe ce principii PAUL TARARACHE - LM sa vad cum calculati...
Si daca as vrea sa vad un pret de transfer pt cei 2 unde pot scrie?

Echipa Unirea Geangoesti Vale
user Doctoru82

Merci mult
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Imi ziceti si mie ce ordin individual am la acest jucator, daca am:
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

EDIT: Am calculat si eu si nu am ordin individual la el. E adevarat?

Dupa calculele mele reiese ca nu ar trebui sa aiba ordin individual, totusi echipa de la care l-am luat folosea extrema ofensiva ca ordin individual.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

dak il folosea cu ordin individual ii scadea nota :wink:
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

kennyanu wrote:dak il folosea cu ordin individual ii scadea nota :wink:
aha, ok. M-am uitat si cu SPMT si nu are ordin individual.
Sper ca va scoate macar 69 cu 100% moral si conditie. :roll:

bunicutzu

Post by bunicutzu »

parca nu-mi vine sa cred ca Westel il folosea cu un ordin individual gresit :D
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:parca nu-mi vine sa cred ca Westel il folosea cu un ordin individual gresit :D
M-am uitat prin meciurile lui amicale si l-am vazut pe asta cu ordin individual "extrema ofensiva". :roll:

bunicutzu

Post by bunicutzu »

din cate stiu eu, offensive si respectiv deffensive nu schimba nota jucatorului (nici nu o creste nici nu o scade), e ca si cum ar avea normal.
daca e mijlocas jucat ofensiv - linia de atac creste cu ceva de la jucatorul respectiv iar linia de mijloc scade cu acel ceva
daca e jucat defensiv - linia de aparare ....
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”