conteaza Satisfactia fanilor?
Moderator: Romanian Moderators
conteaza Satisfactia fanilor?
cand am promovat din F in E aveam totul 100% ( satisfactia fanilor si spiritule chipei) acum am ajuns la 45...aveam 35...intrebarea mea este...intr-un meci conteaza asa mult fanii? adica...este posibil sa pierd un meci din cauza asta? ca nu vin fani la stadion... chiar nu am mai fost in situatia asta niciodata;))
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
-
- Team Manager
sa pierzi meciuri din cauza asta nu este posibil...dar pierzi meciul din cauza jucatorilor care vor avea prestatii mai slabe.satisfactia fanilor se reflecta in evolutiile jucatorilor....logic este ca daca joci cu stadionul gol e altfel decat cu el plin.nutzuvip wrote:kenny tu ai citit care a fost intrebarea mea?:) stiu ca nu mai vin la stadion...dar repet...e posibil sa pierd meciurile din cauza asta? ca TS am ...
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
-
- Team Manager
da.notele pot fi aceleasi dar totalul pe linii nu.exemplu:joci cu titularii meci de liga toti scot note maxime,agresivitate 100%,satisfactia fanilor si gazon 100%.tatalul pe linii arata asa:40-40-40.aceleasi conditii ca si mai inainte numai ca satisfactia fanilor este 20%.totalul pe linii va fi 40-40-39 sau ceva de genul.....desi notele jucatorilor sunt identice cu cele din primul meci cu satisfactie 100%.influenteaza intr-un anumit procent performanta echipei per total.nutzuvip wrote:hmm...ideeea este ca jucatorii au aceleasi note:)
P.S:fa si tu avatarul ala mai mic ca e deranjant.da un resize.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"