Echipa mea

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
ralf_antonio
Assistant Coach

Echipa mea

Post by ralf_antonio »

As dori si eu o parere despre echipa mea "Ralfi's Crew" in H2040!
Am fakt mai multe transferuri...sunt pe primul loc in liga...dar toti jucatorii mey pe care i-am cumparat...sunt la max...!!!i-am luat pe bani putini...tineri, toti intre 21-23 de ani...dar nu o sa mai creasca...!!!Am fakt bine ca am cumparat genul asta de jucatori???oare cu echipa actuala o sa fac kt de kt fatza in G???(asta in cazul ca promovez).
Am putin peste 8000 de fani...un stadion de 4000 de loc...am inceput sa mai fac kte ceva la stadion...baruri toalete parcari...si nocturna...sa fac mai multe???
Nu am fakt imprumut in banca...dar am 3 M buget...am vandut un jucator tanar de 19 ani CF neexploatat...pe 2 M...dar cred ca am fakt o greseala... :(

Astept sfaturi...va multumesc anticipat
nutzuvip
Team Manager

Re: Echipa mea

Post by nutzuvip »

ba chelbosule parerea mea este ca te-a mancat fix in cur ca ai vandut jucatorul ala. dc l-ai vandut ...astept sa-mi raspunzi....pana una alta...oricum ar fi ai sa faci fata in G pt ca in G sunt putine echipe care se evidentiaza fata de restu'...e bine ca ai cumparat jucatori tineri pt ca o sa te ajute mai tarziu....momentan ar fi bine sa nu te grabesti pt ca esti abia in G, ai tot timpul la dispozitie sa-ti faci o echipa competitiva. cumpara-ti jucatori tineri neagresivi....sfatul meu pt tine ;)
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

ai fkt fix un kkt :lol: :lol: :lol:
FOREVER UNITED
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”