vreau sa il ajut pe un prieten deal meu dintro liga inferioara.vreausai dau 1 jucator destul de bun...yo ii dau lui acel jucator cu o anume suma (ex:1M)si la sfarsitul campionatului sa mil dea inapoi cu aceiasi suma
daca e un juc ff slab nu poti sa oferi pre amult pe el ca iei BAN.. dar daca pretul e ok.. atunci nu e neaparat o problema.. doar sa nu aveti acelasi IP si sa ai grija la bani.. ca in 2 zile poate creste pretul.. oricum "ortodox" nu e
e un RF cu calitatea globala de 84 si sicer sa fiu numai stiu exact cati ani are 22sau 26 parca ...cam cat ar trebui oferit sa fie aja nici sa lom ban nici sa fie prea mare
cum vrei sa iti rezolvam problema daca tu nu dai datele problemei ? vii aici si zici ca care 22 sau 26 nu mai stii sigur...LOL stii f bine cati ani are... daca vroiai sa faci o treaba corecta nu cred ca te ascundeai asa
PS: si mai zici ca esti si sincer cand zici ca nu mai stii cati ani are
nu sunt multumit daca nu dai si numele echipei la care vrei sa il vinzi. cred ca daca il vinzi acum cu 2.5M la transfer instant il poti lua apoi imediat dupa ce face 27 pe aceeasi suma.
ce va agitati ma atat sa ii raspundeti.... omu' vrea sa faca altceva...el vrea sa-l vanda acum pe bani mai multi si sa-l cumpere dupa pe bani mai putini atata tot...ce credeti ca vrea sa faca...asa "il ajuta si pe prietenul lui " si castiga si niste bani