inttrebare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
roby_ionut
Team Manager

inttrebare

Post by roby_ionut »

am si eu o intrebare:

dak nu folosesc un jucator intr-un amical sau intr-un meci oficial, acelui jucator nu i se mai da salariul sau bonusul de victorie?
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Re: inttrebare

Post by cercel_jr »

roby_ionut wrote:am si eu o intrebare:

dak nu folosesc un jucator intr-un amical sau intr-un meci oficial, acelui jucator nu i se mai da salariul sau bonusul de victorie?
In amicale sau cupe amicale poti sa joci pe oricine indiferent de salar sau bonus de vitctorie pt. ca vei plati foarte putin, maxim 5k.
Dar in liga sau in cupa platesti salariile tuturor jucatorilor si bonusurile de victorie (in cazul unei victorii) celor care joaca in acel meci.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
warchilde

Post by warchilde »

bonusul de victorie se plateste tuturor jucatorilor de pe foaia de joc..deci si rezervelor..nu doar titularilor
cercel_jr

Post by cercel_jr »

warchilde wrote:bonusul de victorie se plateste tuturor jucatorilor de pe foaia de joc..deci si rezervelor..nu doar titularilor
Da corect. :D
Deci platesti salariile la toata echipa iar bonusurile de victorie le platesti doar pt. cei pe care ii setezi tu in meciul oficial (titulari+rezerve).
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

appp dak nu setez nici o rezerva ce se intampla..platesc doar la titulari sau se seteaza automat?
warchilde

Post by warchilde »

iti baga asistentul rezervele automat....si ai grija...ca de obicei e grijuliu si iti baga rezerve jucatorii cu bonus de victorie
Faur
Team President

Post by Faur »

warchilde wrote:iti baga asistentul rezervele automat....si ai grija...ca de obicei e grijuliu si iti baga rezerve jucatorii cu bonus de victorie
Nu stiu ce va place chiar asa mult bonusul de victorie ... eu am doar un jucator cu bouns ... si acel bonus e foarte mic :)
Image ps:Image ImageImage
warchilde

Post by warchilde »

o sa vezi de ce ne place....eu am multi rau cu bonus XD
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

app yo la toti jucatorii am numai bonus de victorie fara salariu fara nimic:>...e mai convenabil in situatia in care sunt pt ca nu castig mai mult de 5 meciuri pe sezon:P...deci le dau doar de 5 ori bani in rest nu vad baietii nici un banutz;)))
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”