calitatea jucatorului
Moderator: Romanian Moderators
sal
Nu stiu de ce la echipa mea la unii jucatori le scade calitate globara (desi nu sunt batrani si se intampla chiar si la titulari).Stie cineva in functie de ce scade si creste?si inca ceva,daca nu ii antrenezi le scade calitatea sau raman lafel?
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: sal
pai deaia le scade ca nu ii antrenezionix003 wrote:Nu stiu de ce la echipa mea la unii jucatori le scade calitate globara (desi nu sunt batrani si se intampla chiar si la titulari).Stie cineva in functie de ce scade si creste?si inca ceva,daca nu ii antrenezi le scade calitatea sau raman lafel?
Eu ii antrenam da nu stiam care e faza cu rosu la o anumita calitate.Daca de exeplu la suturi are 64 si e cu rosu nu se mai poate face nimic sa ii creasca?uv_46 wrote:pai deaia le scade ca nu ii antrenezionix003 wrote:Nu stiu de ce la echipa mea la unii jucatori le scade calitate globara (desi nu sunt batrani si se intampla chiar si la titulari).Stie cineva in functie de ce scade si creste?si inca ceva,daca nu ii antrenezi le scade calitatea sau raman lafel?
-
- Member of the Soccer Project Association
nu,daca e cu rosu e plafonatonix003 wrote:Eu ii antrenam da nu stiam care e faza cu rosu la o anumita calitate.Daca de exeplu la suturi are 64 si e cu rosu nu se mai poate face nimic sa ii creasca?uv_46 wrote:pai deaia le scade ca nu ii antrenezionix003 wrote:Nu stiu de ce la echipa mea la unii jucatori le scade calitate globara (desi nu sunt batrani si se intampla chiar si la titulari).Stie cineva in functie de ce scade si creste?si inca ceva,daca nu ii antrenezi le scade calitatea sau raman lafel?