calitatea jucatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

onix003
Groundsman

sal

Post by onix003 »

Nu stiu de ce la echipa mea la unii jucatori le scade calitate globara (desi nu sunt batrani si se intampla chiar si la titulari).Stie cineva in functie de ce scade si creste?si inca ceva,daca nu ii antrenezi le scade calitatea sau raman lafel?
uv_46
Member of the Soccer Project Association

Re: sal

Post by uv_46 »

onix003 wrote:Nu stiu de ce la echipa mea la unii jucatori le scade calitate globara (desi nu sunt batrani si se intampla chiar si la titulari).Stie cineva in functie de ce scade si creste?si inca ceva,daca nu ii antrenezi le scade calitatea sau raman lafel?
pai deaia le scade ca nu ii antrenezi
onix003
Groundsman

Post by onix003 »

uv_46 wrote:
onix003 wrote:Nu stiu de ce la echipa mea la unii jucatori le scade calitate globara (desi nu sunt batrani si se intampla chiar si la titulari).Stie cineva in functie de ce scade si creste?si inca ceva,daca nu ii antrenezi le scade calitatea sau raman lafel?
Eu ii antrenam da nu stiam care e faza cu rosu la o anumita calitate.Daca de exeplu la suturi are 64 si e cu rosu nu se mai poate face nimic sa ii creasca?
uv_46
Member of the Soccer Project Association

Post by uv_46 »

onix003 wrote:
uv_46 wrote:
Eu ii antrenam da nu stiam care e faza cu rosu la o anumita calitate.Daca de exeplu la suturi are 64 si e cu rosu nu se mai poate face nimic sa ii creasca?
nu,daca e cu rosu e plafonat
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”