Oferta "extra large" :-S

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Cipiano86
Assistant Manager

Oferta "extra large" :-S

Post by Cipiano86 »

Echipa mea este Source... azi am pus pe lista de transferuri un portar de 19 ani care s`a plafonat la 69%...pret 1 euro...ma gandeam sa scot macar 50k pe el(l`am cumparat cu 320k) spre surprinderea mea am primit 2 oferte destul de bune dar acum cateva minute...minune:| am primit o oferta de 1.6M...Ce sa fac acum?
minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

Post by minasthiryt »

Cea mai mare ofertã € 1.600.000,00 Banik Støíbro
€ 250.000,00 Manchester U
€ 200.000,00 de stinkers

echipa care a facut cea mai mare oferta:

Banik Støíbro

Manager kaja

Stadion na vydlich
Satisfacþia fanilor
Baza fanilor 6135
Formã VIIVI
Fondat 15 Sep 2007
Divizie 11 în H.934
Calitate

curios deodata sa sara de la 250K la 1,6 mil...si echipa ai e pe 11 in H ..plus ca in istoria de cand managerul kaja a preluat echipa, nu a efectuat nici un transfer..si acum deodata ofera 1,6 mil pe u njucator care dupa cum ai zis si tu s'a maximizat la 69%....curioasa treaba ...ar fi bine sa raportezi la serifi...jucatorul e tanar..dar totusi sa sara asa deodata oferta...in fine..faci cum crezi...eu unul nu as da mai mult de 500...600K pe jucatorul ala..chiar si tu ai zis ca macar 50K daca iei pe el :roll:
Last edited by minasthiryt on Fri Sep 28, 2007 2:48 pm, edited 1 time in total.
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Faur
Team President

Post by Faur »

Trimite mesaj in engleza la sheriffs@soccerproject.com !
Image ps:Image ImageImage
Cipiano86
Assistant Manager

...

Post by Cipiano86 »

Eu i`am trimis mesaj si lu` ala care a facut oferta de 250 si i`am spus sa nu il cumpere ca e plafonat...dar asta cu 1.6... o sa dau un mesaj la serifi...
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mai ... faza e ca ceilalti nu au cum sa vada ca e plafonat sau nu. asa ca nu mai trimiteti fratilor mesaje la cumparatori. sunteti nebuni? va faceti antireclama? ok, da la serifi ca e oferta dubioasa, dar sa stii ca daca omul crede ca portarul respectiv nu e maximizat ... sunt toate sansele sa creasca oferta si mai mult. pentru ca portarul tanar e foarte scump ...

Nu trebuie sa stie nimeni cat/cum e maximizat jucatorul. lasa-i sa riste. :D e in interesul vanzatorului. si cand cumparati trebuie sa fiti constienti ca orice skill peste 50 poate fi maximizat. sunt toate sansele. se intampla sa nu fie dar trebuie sa ai mare noroc :D
minasthiryt

Post by minasthiryt »

bunicutzu wrote:mai ... faza e ca ceilalti nu au cum sa vada ca e plafonat sau nu. :D
ba da ..tu ca si cumparator ai putea sa'i ceri celui care'l vinde sa faca un print'sceen la calitatile jucatorului..si asa se poate vedea daca e maxim sau nu..si daca isi merita o suma mare... :D

bineinteles el ar putea sa iti zica ca nu e maximizat..dar nici tu sa nu faci oferta pana nu iti trimite un print sceen....mi s'a intamplat si mie o data sa mi se ceara print sceen ...ma rog..fiecare cu metodele lui... :)
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
bunicutzu

Post by bunicutzu »

dar esti fraier daca ii trimiti :D de ce sa ii trimiti? nu vreau nene. pe langa asta, si daca ii trimiti ... stie ala ca nu a fost maximizat si apoi a scazut (adica 5 puncte de obicei). cum e sa aiba unu-doua skilluri la 60 si sa nu fie la maxim ... ii ceri prinscreen, iti da. dar el e maximizat la 62, a scazut la 57 si reantrenat pana la 60. nu te zgarii pe ochi? asta e treaba cu increderea ...
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

eu zic sa stai linistit si sa incasezi banii. nu cred ca s-a ajuns chiar asa de departe sa se raporteze asemenea chestii. o fi omul disperat si are mare nevoie de jucator. sau habar nu are sa joace. sau o fi mai incercat sa ia si altii si nu a reusit , s-a enervat si vrea sa-l ia pe asta cu orice pret.

off-topic: nu mai raportati fratilor toate tampeniile ca s-a transformat jocul asta intr-un fel de "hotii si vardistii". ti-e si frica sa mai interactionezi cu ceilalti manageri, sa transferi sau sa bagi rezervele in vreun meci , ca se gaseste imediat cineva sa raporteze. parerea mea!
kennyanu

Post by kennyanu »

johnny eu cred k tu esti un novice....care nu stie ce spune...lasa omu sa dea mesaj la serifi
Revenit :)
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

eu sunt total deacord cu johnny. sa ajungem sa nu ne putem baga rezervele in teren? Fratilor, daca sunteti cu adevarat buni castigati pe fortele propri. nu ma dati mesaje ca un manager a transferat nush ce jucator cu 100k peste pretul care ar fi normal ca nu castigati nimic cu asta. kenny...nu prea ai dreptate. Sa dea oamenii mesaje dar nu chiar sa faca abuz. Exemplu concludent: unicool. Tu vrei sa sustii ca daca esti nevinovat pot sa dea cate mesaje vor, nu? Ei bine nu e chiar asa....unii oameni primesc ban in functie de numarul raporturilor facute de alti manageri, nu de corectitudinea si moralitatea lor....asa ca: NU MAI EXAGERATI CU MESAJELE.
Acum probabil o sa-mi spui ca banurile nu se discuta pe forum :lol: . Dar oare de ce unicool a fost banat? (nu raspundeti, e o intrebare retorica :twisted: :twisted: :twisted: )
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

kenny, cu tot respectul, nu sunt chiar un novice. oi fi avand doar vreo 4 sezoane in SP, dar am mai fost si prin alte jocuri de tipul asta, care s-au "stricat" tocmai din aceste motive.

sincer, eu am vazut in ultima vreme pe forum doar discutii mai mult sau mai putin legate de rapoarte, ban-uri, suspiciuni, "ciudatenii".

cum spunea si utopicul, ar fi bine sa ne ocupam mai bine de propriile echipe si sa-i lasam pe altii in pace. mai devreme sau mai tarziu, trisorii oricum sunt prinsi.

din pacate, in ultima vreme sunt tot mai multi care isi ascund propriile lacune in materie de SP ( a se citi prost management, jocuri pierdute, transferuri ratate etc.) in spatele rapoartelor date aiurea sau fara dovezi concludente.
kennyanu

Post by kennyanu »

dak ai fi citit undeva p la sugestii erori...un manager intreba dc a luat ban..vanduse un portar d 32 d ani cu 10milioane....dak DADEA EL mesaj la serifi sa anunte nu lua ban. e bine sa fii preventiv...pentru binele echipei tale
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”