Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Mai tu de ce nu ai promovat ca veneai in liga mea.
Numai stelisti in liga mea, pacat ca unicool nu mai e.
Hai mai repede poate ma ajungi.
lasa ca ai sa vezi ce echipe iti vin din E 65
si ai sa vezi dc am preferat sa retrgradez sa ma intaresc
ala care castiga E 65-ul a cumparat Cb de 18 M ...yo nu am nici macar 2 M momentan
)
Numai stelisti in liga mea, pacat ca unicool nu mai e.

lasa ca ai sa vezi ce echipe iti vin din E 65

Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
-
- Member of the Soccer Project Association
L-am vazut, ala e singurul care imi poate pune probleme.nutzuvip wrote:Mai tu de ce nu ai promovat ca veneai in liga mea.
Numai stelisti in liga mea, pacat ca unicool nu mai e.![]()
lasa ca ai sa vezi ce echipe iti vin din E 65si ai sa vezi dc am preferat sa retrgradez sa ma intaresc
ala care castiga E 65-ul a cumparat Cb de 18 M ...yo nu am nici macar 2 M momentan
)
Acum cred ca sunt egal cu el, vom vedea cine rezista mai mult.
18M e mult dar conteaza toata echipa pe durata a 30 de etape.

Eu am si rezerve capabile, mai imi trebuie doar un CB bunicel, am sa caut unul in urmatoarele saptamani, sa mai strang niste bani.
Bafta cu intarirea echipei si poate ne vom vedea canva intr-o divizie.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
-
- Team Manager
offtopic
posibil ca un manager sa se fi lasat de sp
s a pus sa si vanda lotul
a vandut tot ce avea pana au ramas 3 jucat, apoi si a luat ban de la serifi sau nu s a mai logat iar echipa s a transformat in bot, uita te sezonul urmator al ea ac bag mana in foc ca dc va mai exista i se vor da jucatori min12
cine mai are atacanti golgetteri in echipa?--sezonul asta , si cu cate goluri? al meu are 33 la activ si mai face cateva joi
a vandut tot ce avea pana au ramas 3 jucat, apoi si a luat ban de la serifi sau nu s a mai logat iar echipa s a transformat in bot, uita te sezonul urmator al ea ac bag mana in foc ca dc va mai exista i se vor da jucatori min12
cine mai are atacanti golgetteri in echipa?--sezonul asta , si cu cate goluri? al meu are 33 la activ si mai face cateva joi
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
-
Re: offtopic
Este o echipa bot ramasa fara jucatori. Nu mai au nume de jucatori.barosanu wrote:posibil ca un manager sa se fi lasat de sp
La o echipa cu manager nu poti avea mai putin de 15 jucatori deci nu poti sa-i vinzi pe toti.
Manager: cyp
-
Re: offtopic
asta e al 2 lea meu sezon in H 1127 ..si sezonul trecut tot 3 jucatori a avut...si credeam si eu ca o sa'i dea la inceputul acestui sezon..insa tot cu 3 a ramas...nah mie imi convine ma scutit de 2 meciuri d ecastigatbarosanu wrote:posibil ca un manager sa se fi lasat de sp

Lucrurile s-au limpezit putin si la mine in serie. Nu am mai postat aici si dintr-o mica superstitie insa acum pot face un mic bilant.
Am reusit dupa al treilea sezon sa promovam insa echipa este la pamint !
Pe parcursul sezonului am vindut citiva titulari care ajunsesera la venerabila virsta de 31 si am peticit cum s-a putut lotul.
Daca ar fi sa fac o medie in ceea ce priveste randomul, pot afirma ca a fost in favoarea mea in 40% din cazuri.
Ceea ce m-a ajutat foarte mult sa ne calificam a fost faptul ca la inceputul returului am beneficiat esecuri in linie ale contracandidatelor (a.c.rossonerii si wageningen) si pentru ca Brugenhoff chiar nu a vrut sa promoveze...desi l-am suspectat de afirmatii false la inceputul campionatului cind era in top 3.
Sunt constient ca nu as lua nici macar 10 puncte in A in sezonul urmator dar am vrut promovarea pentru a-mi oferi inca un sezon pentru construirea unei noi echipe.
Un alt motiv a fost faptul ca am vrut neaparat sa scap de B2 care mi s-a parut (fara sa ranesc sentimentele nimanui) cea mai dificila dintre B-uri.
In sezonul urmator, sper ca voi termina cu brio pe locul 16 si voi ajunge in B1
Off topic : Ce urmeaza.... de joi vom scoate la vinzare 85% din echipa si timp de 4 sezoane (pina in D sper eu, nu mai jos) vom fi "cosmarul listelor de transferuri"
in vederea acumularii de capital pentru a face o echipa competitiva pentru A (de data aceasta).
Tot off topic : Il rog pe Kennyanu sa ma scoata din lista de la Ch League intrucit nu voi avea echipa sa joc acolo
Am reusit dupa al treilea sezon sa promovam insa echipa este la pamint !
Pe parcursul sezonului am vindut citiva titulari care ajunsesera la venerabila virsta de 31 si am peticit cum s-a putut lotul.
Daca ar fi sa fac o medie in ceea ce priveste randomul, pot afirma ca a fost in favoarea mea in 40% din cazuri.
Ceea ce m-a ajutat foarte mult sa ne calificam a fost faptul ca la inceputul returului am beneficiat esecuri in linie ale contracandidatelor (a.c.rossonerii si wageningen) si pentru ca Brugenhoff chiar nu a vrut sa promoveze...desi l-am suspectat de afirmatii false la inceputul campionatului cind era in top 3.
Sunt constient ca nu as lua nici macar 10 puncte in A in sezonul urmator dar am vrut promovarea pentru a-mi oferi inca un sezon pentru construirea unei noi echipe.
Un alt motiv a fost faptul ca am vrut neaparat sa scap de B2 care mi s-a parut (fara sa ranesc sentimentele nimanui) cea mai dificila dintre B-uri.
In sezonul urmator, sper ca voi termina cu brio pe locul 16 si voi ajunge in B1

Off topic : Ce urmeaza.... de joi vom scoate la vinzare 85% din echipa si timp de 4 sezoane (pina in D sper eu, nu mai jos) vom fi "cosmarul listelor de transferuri"

Tot off topic : Il rog pe Kennyanu sa ma scoata din lista de la Ch League intrucit nu voi avea echipa sa joc acolo

Fiat Lux !
-
Simplu...
In max 3 sapt ajungi la TS 100% cu 4 meciuri amicale pe zi... asta daca te tin jucatorii.... Ce-i drept sunt multi epuizati...
Mai apar accidentari... in schimb e ok... 
Un alt noroc l-am avut ca am jucat cu liderul pe la sfarsitul turului si implicit returului... Am transferat in doua transe...
Dar mai multe nu am voie sa spun.. ca e tehnica manageriala....
PS: Si din G nu e greu sa promovezi cu un TS pe la 50%.... sau ma rog... daca scoti peste 110 pe linii....
In max 3 sapt ajungi la TS 100% cu 4 meciuri amicale pe zi... asta daca te tin jucatorii.... Ce-i drept sunt multi epuizati...

Un alt noroc l-am avut ca am jucat cu liderul pe la sfarsitul turului si implicit returului... Am transferat in doua transe...

Dar mai multe nu am voie sa spun.. ca e tehnica manageriala....

PS: Si din G nu e greu sa promovezi cu un TS pe la 50%.... sau ma rog... daca scoti peste 110 pe linii....

Diavolo