cand vrea este ffffff de treabawarchilde wrote:hmmm..de cand e skulder asa de treaba?? ce o fi cu el?![]()
![]()
![]()
Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?
Moderator: Romanian Moderators
cine e skuler man ???nutzuvip wrote:daca si skuler este de treaba..... atunci s-a intors lumea cu curu in sus... e clara treaba....sau depinde ce intelegeti voi prin a fi de treaba....
p.s. dar hai sa ne oprim cu aprecierile la adresa mea pe acest topic daca aveti ceva de spus despre persoana mea puteti sa exprimati parerea in topicul ala cu barul sau creeati un topic special in sectiunea de discutii generale daca vreti sa ma injurati
pe LB am scos 1M si l-am dat cu transfer imediat. pt RM am acum 2.44M poate poate o sa ajunga mai mult.Daimon wrote:credeti ca pe LB asta http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=10835292
scot 1M
sau pe RM http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=10020271
macar 2M?
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Acest mesaj a fost editat.
Nu mai este de actualitate.
Nu mai este de actualitate.
Last edited by cercel_jr on Thu Oct 11, 2007 8:55 am, edited 1 time in total.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
e si asta o alegere buna mai ales daca vrei sa promovezi sezonul astanihilist wrote:pai mai bine nu-l dau....n-am ce face cu 15 mil....e agresiv, stiu ca asta o sa-i scada mult din pret, insa pt. echipa mea acesta e un jucator super!. cu el o sa joc pana o sa se retraga(asta daca nu o sa vina cineva cu 25-30M
)
p.s. numai gasesti unul ca mine sa dea atatia bani pe ala
L.E. ca totusi mi-am amintit de el cine are 25 de M(nici chiar 20 ca am dat 35 pe el
astept sa curga ofertele
mey eu cer asta nu inseamna ca imi va oferi cineva aceea suma
oricum eu vreau sa-l tin la echipa pana cand o sa-i dau fire pe la 30 de ani(ca sa stiu ca macar nu am dat o caruta de bani pe el ca sa-l dau pe 3-4 milioane
)Desi mai am inca 2 CM mai tineri unul de 20 si altul de 23 de ani acceptabili si inca 3 mai slabuti nu-l vand ca va urma un sezon greu in care pot interveni accidentarile si oricum in D voi avea nevoie de o echipa buna ca vreau sa nu fiu ciuca batailor