se poate?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
roby_ionut
Team Manager

se poate?

Post by roby_ionut »

se poate ajunge vreodata la maxiumum de suporteri care scrie in spmt (500.000 de suporteri?)?
hi! I sell all the stars, if you're interested in something OFFER:)

http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php <-- CLICK
Faur
Team President

Re: se poate?

Post by Faur »

roby_ionut wrote:se poate ajunge vreodata la maxiumum de suporteri care scrie in spmt (500.000 de suporteri?)?
Cel mai bun jucator din SP (Dark Tiger) are baza fanilor 44270.Deci ne mai trebuie inca 100 de sezoane in SP ca sa ajungem la numarul maxim de suporteri :lol:
Image ps:Image ImageImage
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Totusi te contrazic la partea cu cel mai bun jucator de SP.
Poate cel cu stadionul cel mai mare desi asta e irelevant pentru ca s-au irosit banii acolo.
jully
Team President

Post by jully »

nu am mai deschis alt topic si am postat aici
uitati-va la asta de la mine din liga http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... hp?tid=830 ,in istorie si la jucatorii de tineret care i-au promovat, bulan sau facatura????
asta binenteles dupa ce ultimul coordonator de tineret angajat e roman, dar parca prea de tot frate :?
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

o sa ajunga la o perioadda d seceta...stai calm
Revenit :)
unicooll
Assistant Manager

Post by unicooll »

kennyanu wrote:o sa ajunga la o perioadda d seceta...stai calm
dar pana atunci i-au venit vreo 5-6 superjucatori.....acum depinde si de cat se dezvolta si celelalte calitati......dar deocamdata sta bine la tineri.
Hainele il fac pe om. Oamenii goi au avut o mica sau chiar deloc influenta asupra societatii!
P.S:Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si mie mi-au venit ultimii vreo 9 tineri dar nu s-au facut mare branza :(
unicooll
Assistant Manager

Post by unicooll »

bunicutzu wrote:si mie mi-au venit ultimii vreo 9 tineri dar nu s-au facut mare branza :(
eu nu ziceam de faptul ca i-au venit....ci de ce jucatori i-au venit.daca te uiti atent toti jucatorii veniti sunt buni.2 LF-19 ani-25% agr calitati de baza mari
CF 18 ani 17% agr calitati de baza de asemenea mari
GK si CM de asemenea cu agresivitati 48 respectiv 32 si deocamdata neantrenati.si asta numai de pe pagina 1 din istoria lui.de pe pagina 2 sunt mai 2 tineri:un LB care nu prea pare sa ajunga prea mare si iarasi un CM.pai astea sunt posturi foarte bune....altii au primit cate 4-5 SW la rand de i-a zapacit de tot.
Hainele il fac pe om. Oamenii goi au avut o mica sau chiar deloc influenta asupra societatii!
P.S:Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu!
jully
Team President

Post by jully »

unicooll wrote:eu nu ziceam de faptul ca i-au venit....ci de ce jucatori i-au venit.daca te uiti atent toti jucatorii veniti sunt buni.2 LF-19 ani-25% agr calitati de baza mari
CF 18 ani 17% agr calitati de baza de asemenea mari
GK si CM de asemenea cu agresivitati 48 respectiv 32 si deocamdata neantrenati.si asta numai de pe pagina 1 din istoria lui.de pe pagina 2 sunt mai 2 tineri:un LB care nu prea pare sa ajunga prea mare si iarasi un CM.pai astea sunt posturi foarte bune....altii au primit cate 4-5 SW la rand de i-a zapacit de tot.
exact, de asta am zis si eu ca pare anormal
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”