intrebare
Moderator: Romanian Moderators
intrebare
is in H.60 si salariu pt un meci castigat e de € 52.200,00 ..am 5000 de locuri si pe meci imi vin cam aproximativ 4800 suporteri si am 70kpe meci de la bilete..e bine?sau sa mai vand niste jucatori cu salariile mari?..dak vrea cineva un atacant care e nascut pt goluri sami zica e CF si e tanar...20 ani...
negociem pretul;)astept raspuns la intrebare..pls

-
- Team Board Member
-
- Member of the Soccer Project Association
eu le-am dat saalrii si cu 10K mai mici la renegociere si fara bonus de victorie si semnare , mai ai de invatat ffffffffffffffffffff multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeCraziest_1978 wrote:Cum naiba sa reduci salariile ca si eu am incercat si nu merge !? Mai mult vor toti, dar mai putin nici unul !!!warchilde wrote:eh, putin cam mari, nu ar strica sa le mai reduci momentan.

-
- Team Board Member
bonus nu le dau nici eu si am sa te rog sa nu te mai intorci cu spatele la mine cand mi te adresezi si sa ma privesti in ochi mey Kosmine!
ok? Deci bonus am invatat, nu le dau nici eu, dar poate renegocierea asta are loc la fotbalisti cu salarii astronomice, nu la mine unde am 3000/meci de jukator !? Sau pot sa renegociez cu ei si la salarii mici si cum sa incerc asta: zilnic sau numai la expirarea contractului ? Merge la orice jukator sau numai la anumiti jukatori ?

-
crezi ca bag in seama toti subdezvoltatii mintalCraziest_1978 wrote:bonus nu le dau nici eu si am sa te rog sa nu te mai intorci cu spatele la mine cand mi te adresezi si sa ma privesti in ochi mey Kosmine!ok? Deci bonus am invatat, nu le dau nici eu, dar poate renegocierea asta are loc la fotbalisti cu salarii astronomice, nu la mine unde am 3000/meci de jukator !? Sau pot sa renegociez cu ei si la salarii mici si cum sa incerc asta: zilnic sau numai la expirarea contractului ? Merge la orice jukator sau numai la anumiti jukatori ?

-
puteti sa folositi programelul de calculat salarii din SPTM...
Iar la faza ca la mine nu merge... exista o singura explicatie... jucatorul are un salariu cand il cumperi.. pe masura ce il antrenezi, creste GR iar pretentiile lui sunt mult mai mari...
ex.:
e normal sa nu accepte acum un salariu de 200 un jucator care il am eu cu salariu de 300(fiind de la inceput)... care are GR de 85%....
PS: Daca incercati sa micsorati salariul unui jucator, face-ti-o cand are 100% moral.
Iar la faza ca la mine nu merge... exista o singura explicatie... jucatorul are un salariu cand il cumperi.. pe masura ce il antrenezi, creste GR iar pretentiile lui sunt mult mai mari...
ex.:
e normal sa nu accepte acum un salariu de 200 un jucator care il am eu cu salariu de 300(fiind de la inceput)... care are GR de 85%....

PS: Daca incercati sa micsorati salariul unui jucator, face-ti-o cand are 100% moral.
Diavolo