intrebare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Susanu`
Team Manager

intrebare

Post by Susanu` »

is in H.60 si salariu pt un meci castigat e de € 52.200,00 ..am 5000 de locuri si pe meci imi vin cam aproximativ 4800 suporteri si am 70kpe meci de la bilete..e bine?sau sa mai vand niste jucatori cu salariile mari?..dak vrea cineva un atacant care e nascut pt goluri sami zica e CF si e tanar...20 ani...;)negociem pretul;)astept raspuns la intrebare..pls
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

eh, putin cam mari, nu ar strica sa le mai reduci momentan.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

e multisor cred eu.. la victorie dau cam 150 k iar in rest 100 k...
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

warchilde wrote:eh, putin cam mari, nu ar strica sa le mai reduci momentan.
Cum naiba sa reduci salariile ca si eu am incercat si nu merge !? Mai mult vor toti, dar mai putin nici unul !!! :lol:
warchilde

Post by warchilde »

cunoscandu-te pe tine, in mod cert ai incercat in modul cel mai gresit inventat pe joc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

Craziest_1978 wrote:
warchilde wrote:eh, putin cam mari, nu ar strica sa le mai reduci momentan.
Cum naiba sa reduci salariile ca si eu am incercat si nu merge !? Mai mult vor toti, dar mai putin nici unul !!! :lol:
eu le-am dat saalrii si cu 10K mai mici la renegociere si fara bonus de victorie si semnare , mai ai de invatat ffffffffffffffffffff multeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :twisted: :twisted: :twisted:
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

bonus nu le dau nici eu si am sa te rog sa nu te mai intorci cu spatele la mine cand mi te adresezi si sa ma privesti in ochi mey Kosmine! 8) ok? Deci bonus am invatat, nu le dau nici eu, dar poate renegocierea asta are loc la fotbalisti cu salarii astronomice, nu la mine unde am 3000/meci de jukator !? Sau pot sa renegociez cu ei si la salarii mici si cum sa incerc asta: zilnic sau numai la expirarea contractului ? Merge la orice jukator sau numai la anumiti jukatori ?
Susanu`
Team Manager

Post by Susanu` »

am incercat sa le dau mai putin ..fara bonus si fara semnare...dar nu accepta nici un jucator la mine...oare dc..?
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Poate depinde si de fatza ta acum... :wink: :P
Kosmin

Post by Kosmin »

Craziest_1978 wrote:bonus nu le dau nici eu si am sa te rog sa nu te mai intorci cu spatele la mine cand mi te adresezi si sa ma privesti in ochi mey Kosmine! 8) ok? Deci bonus am invatat, nu le dau nici eu, dar poate renegocierea asta are loc la fotbalisti cu salarii astronomice, nu la mine unde am 3000/meci de jukator !? Sau pot sa renegociez cu ei si la salarii mici si cum sa incerc asta: zilnic sau numai la expirarea contractului ? Merge la orice jukator sau numai la anumiti jukatori ?
crezi ca bag in seama toti subdezvoltatii mintal :twisted: :twisted: :twisted:
dardar_3

Post by dardar_3 »

puteti sa folositi programelul de calculat salarii din SPTM...

Iar la faza ca la mine nu merge... exista o singura explicatie... jucatorul are un salariu cand il cumperi.. pe masura ce il antrenezi, creste GR iar pretentiile lui sunt mult mai mari...

ex.:
e normal sa nu accepte acum un salariu de 200 un jucator care il am eu cu salariu de 300(fiind de la inceput)... care are GR de 85%.... :)

PS: Daca incercati sa micsorati salariul unui jucator, face-ti-o cand are 100% moral.
Diavolo
warchilde

Post by warchilde »

dardar_3 wrote: PS: Daca incercati sa micsorati salariul unui jucator, face-ti-o cand are 100% moral.
sau nu, ca daca are moral mare are si GR mare :wink:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”