transferuri
Moderator: Romanian Moderators
transferuri
As dori sa stiu si eu cum este cu transferurile...cat timp trebuie sa stea pe TL ..dupa cat timp vne la echipa? ....bla bla bla . Multumesc anticipat
pai jucatorul trebuie sa stea obligatoriu 2 zile, apoi mai sta inca 5 (optional, poti sa-l vinzi instant in oricare din aceste 5 zile). Daca nu il vinzi instant atunci peste 7 zile de la ata punerii sale pe TL va fi vandut automat celui cu oferta mai mare. Daca nimeni nu a ofertat , el se intoarce la tine. Ar mai fi o chestie. Daca de exemplu in ziua a 7-a cineva bideaza atunci el va mai sta pe lista de transferuri inca o zi in plus...asa se intampla de fiecare data cand cineva bideaza in ultima zi....se mareste perioada cu o zi.
P.S. Am mai spus asta acum 2 zile. Alta data cauta si apoi intreaba. Eu am dat un simplu copy paste. bla bla bla
P.S. Am mai spus asta acum 2 zile. Alta data cauta si apoi intreaba. Eu am dat un simplu copy paste. bla bla bla
-
- Team Manager
deci 2 zile trebuie sa stea (chiar dak vrei chiar daca nu vrei) dupa ce a tercut cele 2 zile tu poti sa accepti o oferta iar dak nu accepti tu se da dupa 7 zile managerului care a facut cea mai mare oferta
hi! I sell all the stars, if you're interested in something OFFER:)
http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php <-- CLICK
http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php <-- CLICK
transferuri
am si eu o intrebare...
Cand transferi un jucator poti afla cam cat d emult poate sa creasca??sau la ce e limitat chestii dastea?Ca am vazut daca pun jucatoti prostii(limitati) la transferuri nu mi-i ia nimeni...daca pun unu nelimitat imediat dau oferte pe el...cum de isi dau seama de jucator?e vro schema program ceva?...ms
Cand transferi un jucator poti afla cam cat d emult poate sa creasca??sau la ce e limitat chestii dastea?Ca am vazut daca pun jucatoti prostii(limitati) la transferuri nu mi-i ia nimeni...daca pun unu nelimitat imediat dau oferte pe el...cum de isi dau seama de jucator?e vro schema program ceva?...ms