jucatori maximizati
Moderator: Romanian Moderators
jucatori maximizati
Ce ma fac ,ca 90% din jucatorii mei sint maximizati si nu mai creste calitatea echipei....??????? sint mai nou,deci va rog dati-mi un sfat bun........
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: jucatori maximizati
dc ai vrea sa iti creasca calitatea?nyku wrote:Ce ma fac ,ca 90% din jucatorii mei sint maximizati si nu mai creste calitatea echipei....??????? sint mai nou,deci va rog dati-mi un sfat bun........
dak vrei sa creasca echipa vinde din jucatorii mai slabi si cumpara cv mai bun pe posturile deficitare
Revenit 

-
- Team President
Pentru mine calitatea echipei chiar nu conteaza ,nici nu mai stiu cat e.
Inportant e ca sa ai jucatori buni care sa joace la nivelul lor maxim.
________________________________________________________________________________________________
Am vazut cativa noobi din G care vindeau jucatori de la tineret pe bani de nimic doar pentru ca le scadea calitatea echipei.
Inportant e ca sa ai jucatori buni care sa joace la nivelul lor maxim.
________________________________________________________________________________________________
Am vazut cativa noobi din G care vindeau jucatori de la tineret pe bani de nimic doar pentru ca le scadea calitatea echipei.

-
- Team Board Member
Moshule, eu sunt negustor, daca vrei sa vinzi ceva , ma poti contacta personal. Eu caut CB-uri si CM-uri ...nyku wrote:in fine,am inteles care e treaba cu calitatea,dar daca nu se mai antreneaza jucatorii(adica nu mai au skiluri care sa le creasca) banui ca nu e bine.... si voiam sa stiu ce se face in asemenea conditii....credeam ca trebuie sa ai tot timpul jucatori de antrenat