nici eu....de fapt stiu sigur ca nu.Mariu$ wrote:nu cred..Black_eagle wrote:hidden skill-ul il arata mereu peste 90.cand is tineri.
tineri promitatori?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Normal ca sunt si cu 70, 80 chiar cand ies de la tineret.
Cred ca el a vrut sa spuna ca cei pe care i-a luat aveau toti peste 90, sau asa am inteles eu.
In alta ordine de idei, nu prea reusesc sa gasesc formula pentru calitatea asta ascunsa, dar am observat ca se poti intui destul de usor fara calculator cat este.
Cred ca el a vrut sa spuna ca cei pe care i-a luat aveau toti peste 90, sau asa am inteles eu.
In alta ordine de idei, nu prea reusesc sa gasesc formula pentru calitatea asta ascunsa, dar am observat ca se poti intui destul de usor fara calculator cat este.
-
- Team Board Member
sunt mai multe chestii, iar un aspect important e sa aibe AGRESIVITATEA mica, am observat ca cei cu agresivitate mai mare se plafoneaza mai repede. O alta chestie mai e si varsta, deoarece cei sub 21-22 de ani le scade conditia rpd, insa aici am o nedumerire personala si eu si nu stiu daca e bine ca un jucator foarte tanar sa-l fortezi sa joace cat mai multe meciuri cu riscul de ai duce conditia sub 70% sau sa-l tii pe bara un sezon sau 2.... Mi-a zis cineva pe pm ca un tanar daca i-l tii 2 sezoane pe bara si nu-l joci deloc, doar i-l antrenezi, v-a exploda la debut si poate atinge performanta pe meci de peste 60 in numai 3-4 meciuri! Cu primul jucator care imi va veni de la juniori, am sa fac si eu experienta asta sa vad daca este adevarat !
Nu e adevarat!Craziest_1978 wrote:sunt mai multe chestii, iar un aspect important e sa aibe AGRESIVITATEA mica, am observat ca cei cu agresivitate mai mare se plafoneaza mai repede.
E o prostie ce spui aici! normal ca va scoate nota mare ca doar in 2 sezoane se maximizeaza la toate calitatile! + nu incerca pentru ca pierzi experienta pe care ar face-o jucatorul in 2 sezoane (daca joaca si nu sta pe tusa) si conteaza la global rating!Craziest_1978 wrote:Mi-a zis cineva pe pm ca un tanar daca i-l tii 2 sezoane pe bara si nu-l joci deloc, doar i-l antrenezi, v-a exploda la debut si poate atinge performanta pe meci de peste 60 in numai 3-4 meciuri! Cu primul jucator care imi va veni de la juniori, am sa fac si eu experienta asta sa vad daca este adevarat !
FOREVER UNITED
-
- Team Board Member
-
- Member of the Soccer Project Association
eu am spus ca nu mai comentez nimic fata de tine.. dar ce spui tu e cam aberant.. pe langa experienta gandestete la moral.. cand o sal bagi tu (dupa 2 sezoane) o sa aiba 0 moral .. in 2-3-4 meciuri face maxim 40 exp (am luat doar meciuri de liga unde e +10) numai din moral scade nota cu cateva puncte bune.. un sfat.. incearca sa mentii tot lotul cu un moral cat mai ridicat (peste 90) astfel vor scoate aproape maxim cand o sa ai nevoie de ei si indirect.. ca sa le mentii moralul trebuie sa joci meciuri.. deci experienta mai mare.. se cumpara jucatori tineri (17-18 ani) pentru a avea timp sa se antreneze la maxim.. dureaza cam 2 sezoane.. deci cand o sa fie la maxim o sa aiba 19-20 ani.. astfel ai timp sai vinzi tot la cei mai tineri jucatoro ( ..20 ani) unde preturile sunt mai mari