tineri promitatori?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

Mariu$ wrote:
Black_eagle wrote:hidden skill-ul il arata mereu peste 90.cand is tineri.
nu cred..
nici eu....de fapt stiu sigur ca nu.
Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

ma refer cand calculezi tu... inainte sa-i cumperi.. la totzi 5 era peste 90 ca nici unul nu avea peste 15 la nici o calitate.. ba chiar la unu arata calitate ascunsa 100%.. acu o scazut la 87
Image
Image
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

Black_eagle wrote:ma refer cand calculezi tu... inainte sa-i cumperi.. la totzi 5 era peste 90 ca nici unul nu avea peste 15 la nici o calitate.. ba chiar la unu arata calitate ascunsa 100%.. acu o scazut la 87
nu e adevarat, sunt si cu 70-80
FOREVER UNITED
mosmartin

Post by mosmartin »

Normal ca sunt si cu 70, 80 chiar cand ies de la tineret.
Cred ca el a vrut sa spuna ca cei pe care i-a luat aveau toti peste 90, sau asa am inteles eu.

In alta ordine de idei, nu prea reusesc sa gasesc formula pentru calitatea asta ascunsa, dar am observat ca se poti intui destul de usor fara calculator cat este.
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

sunt mai multe chestii, iar un aspect important e sa aibe AGRESIVITATEA mica, am observat ca cei cu agresivitate mai mare se plafoneaza mai repede. O alta chestie mai e si varsta, deoarece cei sub 21-22 de ani le scade conditia rpd, insa aici am o nedumerire personala si eu si nu stiu daca e bine ca un jucator foarte tanar sa-l fortezi sa joace cat mai multe meciuri cu riscul de ai duce conditia sub 70% sau sa-l tii pe bara un sezon sau 2.... Mi-a zis cineva pe pm ca un tanar daca i-l tii 2 sezoane pe bara si nu-l joci deloc, doar i-l antrenezi, v-a exploda la debut si poate atinge performanta pe meci de peste 60 in numai 3-4 meciuri! Cu primul jucator care imi va veni de la juniori, am sa fac si eu experienta asta sa vad daca este adevarat !
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

Craziest_1978 wrote:sunt mai multe chestii, iar un aspect important e sa aibe AGRESIVITATEA mica, am observat ca cei cu agresivitate mai mare se plafoneaza mai repede.
Nu e adevarat!
Craziest_1978 wrote:Mi-a zis cineva pe pm ca un tanar daca i-l tii 2 sezoane pe bara si nu-l joci deloc, doar i-l antrenezi, v-a exploda la debut si poate atinge performanta pe meci de peste 60 in numai 3-4 meciuri! Cu primul jucator care imi va veni de la juniori, am sa fac si eu experienta asta sa vad daca este adevarat !
E o prostie ce spui aici! normal ca va scoate nota mare ca doar in 2 sezoane se maximizeaza la toate calitatile! + nu incerca pentru ca pierzi experienta pe care ar face-o jucatorul in 2 sezoane (daca joaca si nu sta pe tusa) si conteaza la global rating!
FOREVER UNITED
Kosmin

Post by Kosmin »

numai aberatii spune craziest asta :twisted: :twisted:
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Kosmin wrote:numai aberatii spune craziest asta :twisted: :twisted:
Uitati, Kosmin ma iubeste, de ce nu pot fi si ceilalti la fel ca el !? :lol:
jully
Team President

Post by jully »

Craziest_1978 wrote:
Kosmin wrote:numai aberatii spune craziest asta :twisted: :twisted:
Uitati, Kosmin ma iubeste, de ce nu pot fi si ceilalti la fel ca el !? :lol:
pentru ca multi din ceilalti te ignora
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
warchilde

Post by warchilde »

iar pe unii ii distrezi :D :lol: :lol: :lol:
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

eu am spus ca nu mai comentez nimic fata de tine.. dar ce spui tu e cam aberant.. pe langa experienta gandestete la moral.. cand o sal bagi tu (dupa 2 sezoane) o sa aiba 0 moral .. in 2-3-4 meciuri face maxim 40 exp (am luat doar meciuri de liga unde e +10) numai din moral scade nota cu cateva puncte bune.. un sfat.. incearca sa mentii tot lotul cu un moral cat mai ridicat (peste 90) astfel vor scoate aproape maxim cand o sa ai nevoie de ei si indirect.. ca sa le mentii moralul trebuie sa joci meciuri.. deci experienta mai mare.. se cumpara jucatori tineri (17-18 ani) pentru a avea timp sa se antreneze la maxim.. dureaza cam 2 sezoane.. deci cand o sa fie la maxim o sa aiba 19-20 ani.. astfel ai timp sai vinzi tot la cei mai tineri jucatoro ( ..20 ani) unde preturile sunt mai mari
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”