ultrase wrote:gata spiritul echipei pe zero barat ...dupa atatea transferuri
am luat un lb la 1 mil ....f buna afacerea dupa mine ...nici macar nu e plafonat
restu ce am mai luat am luat cu preturi marunte ....sa zic ca mi-am luat o singura teapa ....teapa la modu ca e plafonat dar banii ai scot pe el fara nici o prb
ma rog...gata ca nu mai am bani si am si 35 jucatori
sa trecem la intrebari ...mai am 1 jucator sa iau...mai poat daca am 35 ?
si daca ai 35 cei de la tineret vin fara prb nu ?
sigur ca poti sal iei , daca ai oferta faccuta pt el , iar de la tineret iti vine indiferent cati juc ai in lot, numai sa fie bun pt prima echipa
da tks ....cred ca am mai pus din intrebarile astea ...da nu conteaza....dupa o noapte grea...am scuze
ps : meritam sa castigam
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
Craziest_1978 wrote:coolrain, esti unicool ? Am vazut ca avem aceeasi echipa amandoi ! soryy de off-topic !
Creizilica, tu ai un punct in plus acolo, pe la numele echipei
Vezi ca te-am provocat la amical, te rog frumos sa-mi faci onoarea si sa accepti
PS1: nu sunt unicool, dar ai dreptate in felul tau, sunt unic
PS2: scuze de off-topic
am acceptat , dar te rog sa fii bland cu catzelushii mei si sa nu-i demoralizezi prea tare,......baga si tu echipa a4a daca e ca si eu folosesc rezervele deoarece marti am meci greu in campionat ! Fie ca cel mai bun sa piarda !
Craziest_1978 wrote:coolrain, esti unicool ? Am vazut ca avem aceeasi echipa amandoi ! soryy de off-topic !
Creizilica, tu ai un punct in plus acolo, pe la numele echipei
Vezi ca te-am provocat la amical, te rog frumos sa-mi faci onoarea si sa accepti
PS1: nu sunt unicool, dar ai dreptate in felul tau, sunt unic
PS2: scuze de off-topic
am acceptat , dar te rog sa fii bland cu catzelushii mei si sa nu-i demoralizezi prea tare,......baga si tu echipa a4a daca e ca si eu folosesc rezervele deoarece marti am meci greu in campionat ! Fie ca cel mai bun sa piarda !
Dupa 3 saptamini avem peste 30 de transferuri...suntem in grafic ca sa zic asa ! Am reusit sa ramin pe 16 la mare lupta cu Nataya si sper sa ma vad in B1 in sezonul urmator.
Off topic: am luat primii 2 jucatori semnificativi, un GK si un LB desi LB-ul are o agresivitate cam mare pentru ceea ce vreau. Sper sa mai gasesc 2 pina la finalul acestui sezon.
3-1 in deplasare la fostul meu coleg de liga H.. tot fara emotii, tot pe 2 la 3 puncte de primu loc.. prima poticnire si i-am luat fatza...oricum il bat in retur dar dupaia la egalitate tre sa strang si golaveraj..deci mai bine sa se impedice si el macar o data.
victorie cu 1-0. e greu. sunt la 4 puncte de locul 1 si 2(unul dintre ei fiind sircos) si la 8 pct. de locul 4(de la care am luat bataie acum 5 etape). imi consolidez pozitia a 3-a pt. ca acesta este scopul acestui sezon. insa maine am meci ffff greu cu locul 14. are o echipa care dupa parerea mea ar putea fi in primele 5. + am cei mai buni 4 titulari suspendati. am noroc cu ts-ul pt. ca banuiesc ca a lu ala e aproape 0. pana acum nu m-a avantajat insa nici nu ma dezavantajat randomu`. sper ca maine sa ma avantajeze.