scaderi "conditie" ciudate

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

nosferatul
Team Manager

Post by nosferatul »

warchilde wrote:cum naiba nu e iesit din comun? au jucat in campionat si au ramas cu 100. vrei sa ne dai o explicatie logica, mie imi scapa momentan
au intrat in teren cu 100%.au jucat si le-a scazut la 90% de ex.apoi au recuperat 15 procente deci au ramas la 100%.recuperarea conditiei se face dupa meciul de liga nu inainte.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

shtiu ca se face dupa, dar nu mi s-a intamplat niciodata...si joc sp de ceva vreme
nosferatul
Team Manager

Post by nosferatul »

warchilde wrote:shtiu ca se face dupa, dar nu mi s-a intamplat niciodata...si joc sp de ceva vreme
se intampla la jucatorii intre 21 si 27 de ani de obicei.atunci cand le scade conditia mai putin.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
Daimon

Post by Daimon »

mie mi s-a intamplat de vreo cateva ori, la vreun an de cand incepusem sa joc, am zis ca o fi un bug :lol:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Si mie mi s-a intamplat... la cativa jucatori... :D

Se intampla de obicei la meciurile care le joci cu 30-40% agresivitate si jucatorul respectiv are rezistenta peste 75 ... :)
Diavolo
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”