Ghinion

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

eu vand cate o bomba de jucator si asa fac bani... pana acum am vandut 2, unul pe 32M si unul pe 24M.... + ce mai fac din transferuri ''marunte''
FOREVER UNITED
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Bine ziceti unii dintre voi, ca in jucatori e mai bine sa investesti si nu in stadion, insa te trezesti la un moment dat cum bine zicea cineva ca raportul salarii platile "rapandulelor" si incasarile din bilete este mai mare si te uiti neamule cum scade bugetu si esti fortzat sa vinzi de regula jukatorii cei mai bun (care au si un salariu mai mare) pentru a echilibra balanta ! Eu mi-am facut o "mica strategie" asa , in prezent am 8000 +2000 de locuri si am observat ca la un meci bun incasez 120.000 pe bilete, la unu slab 60.000 pe bilete, deci o medie de 90.000K pe meci asta sunt meciurile de acasa ! Apoi in deplasare am o medie de 30.000 pe meci incasari cu drepturi TV cu tot! si calculez : 15 etape obtin 90.000 , iar alte 15 etape obtin 30.000,...adunate si impartite la 2 imi da o suma medie de 60.000 pe meci ! :lol: Astfel, eu am grija ca suma tuturor salariilor jukatorilor sa nu depaseasca 60.000 pe meci ! .................Restu ce obtin din cupe, amicale si cupe amicale + panouri publicitare este banutzul meu in plus, pe care i-l starng pt infrastructura! Bani de transferuri ii obtin tot din transferuri. Deoarece momentan antrenez 41 de "rapandule", cand se va incheia sezonul, am sa vand 7 bucati pana la 34 si cu banii obtinuti am sa i-au altii ! :roll: ce zici de strategia mea bunicutzule, m-am luat dupa tine si eu !... :P
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Muuuama ce ma enervati, faceti-va ma toti stadioane ca sa cumpar eu jucatori. :twisted: :twisted: :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

Mariu$ wrote:eu vand cate o bomba de jucator si asa fac bani... pana acum am vandut 2, unul pe 32M si unul pe 24M.... + ce mai fac din transferuri ''marunte''
da, dar tu ai avut noroooooooooooooooooooc frate nu gluma :lol: :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

mosmartin wrote:Muuuama ce ma enervati, faceti-va ma toti stadioane ca sa cumpar eu jucatori. :twisted: :twisted: :twisted:
idem :lol: :lol: :lol:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

subscriu si eu la mosmartin :D .
Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”