ma enerveaza

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Viola
Member of the Soccer Project Association

ma enerveaza

Post by Viola »

Ma enerveaza incepatorii astia care cumpara jucatori gratis cu salarii imense si dupaia peste 2-3 saptamani ii scot la vanzare tot gratis ca nu mai pot sa le plateasca salariile.Astia numai distrgu tactica de transferuri a altora. :evil: :evil: :evil:
Asa am patit cu blueshark cu echipa Requins Bleus care intr-o saptamana mi-a luat 2 jucatori de la transferuri si eu am bidat pe ei ceva de genul
15000-20000 salar
30000 bonus victorie
300.000-600.000 bonus de semnare
Chestia e ca pe langa astia 2 a mai luat inca doi si sunt sigur ca tot asa oferind salarii imense.
E manager din 29 septembrie si are baza fanilor sub 7000, sunt curios de und eo sa le plateasca salariile. :twisted: :twisted: :twisted:
S-a mai intamplat la cineva chestia asta?
Revenit cu Vulturii Lugoj
Black_eagle

Post by Black_eagle »

:shock: lol..nu stiu nu ma intereseaza tranferurile gratis..si cand vad ce salarii trebuie sa oferi mi-o pierit si putzinul interes pe care-l aveam
Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

apar unii jucatori interesanti si gratis, eu am mai prins niste afaceri bune, dar nu ma strofoc. eu le dau undeva pe la 10k salar+prima si eventual pana in 50k instalarea. dava vin la echipa bine, daca nu, sa fie sanatosi.

e adevarat ca-s tot felul de destepti incepatori care dau salarii astronomice dupa care realizeaza ca nu pot face fata si ori renunta la echipa ori ii dau afara pe aia.
warchilde

Post by warchilde »

viola, eu ii iubesc pe oamenii aia...ca sunt amatori...ei ii cumpara, apoi tu le dai mesaj sa ii puna la transferuri ca o sa dea faliment si ii iei dupa 2 zile cu bani putini si salar mai mic :wink:

P.S. nu ai auzit de la mine :twisted: :lol: :lol: :lol:
Faur
Team President

Post by Faur »

Mda sunt genul de echipe care nu rezista mai mult de 1 sezon in SP ,pana inteleg si ei "care e faza".
Image ps:Image ImageImage
Viola

Post by Viola »

warchilde wrote:viola, eu ii iubesc pe oamenii aia...ca sunt amatori...ei ii cumpara, apoi tu le dai mesaj sa ii puna la transferuri ca o sa dea faliment si ii iei dupa 2 zile cu bani putini si salar mai mic :wink:

Pai daca stiu sa negocieze salarii asa cum stiu sa cumpere atunci nu am prea mari speranta in acelas jucator cu salar mai mic. :evil:
Faur
Team President

Post by Faur »

Viola wrote:
warchilde wrote:viola, eu ii iubesc pe oamenii aia...ca sunt amatori...ei ii cumpara, apoi tu le dai mesaj sa ii puna la transferuri ca o sa dea faliment si ii iei dupa 2 zile cu bani putini si salar mai mic :wink:

Pai daca stiu sa negocieze salarii asa cum stiu sa cumpere atunci nu am prea mari speranta in acelas jucator cu salar mai mic. :evil:
Iti trebuie si noroc :)
Image ps:Image ImageImage
warchilde

Post by warchilde »

mai mult nu spun, ca ma baga lumea la trisat dreaq :lol: :lol: :lol: :lol:
Viola

Post by Viola »

aha , stiam eu ca umblii cu manereli pe la jucatori :twisted: :twisted: :twisted:
ce faci mai te iei dupa jiji :twisted: :roll: :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

scopul scuza mijloacele bai :wink: :lol: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si eu am patit :( si pe unii jucatori chiar i-am vrut ... dar na ... asta e :(
Black_eagle

Post by Black_eagle »

ba nici vorba..jucatorii n-o sa ia un salar mai mic
Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

sa ma contrazici cand chiar ai facut ce zic eu...nu presupun aici...eu shtiu ce spun..si daca ai pofta sa te uiti la istoria mea, o sa vezi si de ce....

pana la urma, ca ma credeti sau nu, nu ma doare....fiecare face cum si ce vrea
Kosmin

Post by Kosmin »

Black_eagle wrote:

ba nici vorba..jucatorii n-o sa ia un salar mai mic
ce sigur esti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: pe ce se bazeaza aceasta siguranta a ta :roll: :roll: :roll: ca-s tare curios :?: :?: :?: :?: :?:
pain
Coach

Post by pain »

eh , faza e cand un maneger nou face un cont SP , e evident ca vrea alti jucatori , sa cumpere nu poate , numa pe cei free . Asa am inceput si eu :D , pana cand a trecut o saptamana eu aveam deja vreo 5 jucatori free , cu raiting peste 75 . Pe unii inca ii mai am si nu stau deloc rau cu echipa mea :) , e adevarat insa ca e enervant cu asemenea bonus + salariu + sining bonus , motivul este ca acel maneger vrea neaparat acel jucator ! Sugerez sa nu cumparati neaparat jucatorii free...ca nu intodeauna merita .
~ ~ ~ All good things come to the end ~ ~ ~

Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”