Cupa SP.

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Jocul asta se tine de glume cu mine.
Dupa ce mi-a accidentat un portar pe 8 zile, avandu-l si pe titular suspendat pentru cupa am zis sa ma pregatesc si sa aduc portar ca sa nu ies asa devreme din cupa.
Dau 3M pe un portar iar azi surpriza, accidentat si asta. :evil: :evil: :evil:
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

l ai cumparat accidentat sau s a accidentat inca din primele meciuri de incalzire?
:(aiurea rau

si eu patesc des ca viitorii titulari sa se intampel sa imi placa tocmai aia care pana la mom cumpararii se accidenteaza sau se fac indisponibili pt liga, asa ca veneau si nu ii puteam folosi imedait

nasoale sunt mom de care am mai avut parte...iese titualru din o accidentare de 8 zile(atacant) si la primul emci dupa ce si a refacut la 100 conditia, hop se mai accidenteaza inca 3 4 sau 5 zile, asta insemna 2 sapt deci cam 3 de liga ,,,,juma de sezon ce mai...
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
kennyanu

Post by kennyanu »

victorie cu 2-0 8)
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

kennyanu wrote:victorie cu 2-0 8)
Ai gresit topicul. :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

mda :lol:
Revenit :)
mosmartin

Post by mosmartin »

Nu l-am cumparat accidentat ca stiam si eu sa ma uit. L-am cumparat pentru meciul de cupa in principal si cateva meciuri de cupe amicale si s-a accidentat la primul meci.
Sa vedem ce va fi ca am mai luat un portar azi, de acum deja colectionez portari. :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Daimon

Post by Daimon »

apropo de accidentari. eu am avut un CB accidentat timp de vreo 5 zile. dupa care cand si-a revenit era la 37% la fitness. creste cu 10% pe zi.. n-am mai patit asa ceva. e drept ca are 30 de ani, dar am mai avut eu jucatori de varsta asta si nu au facut la fel.
mosmartin

Post by mosmartin »

Si uite asa am mai bifat o runda.
Adversarul din runda a opta pare accesibil, un loc doi in E. Vedem peste o saptamana ce va fi.
Tito
Team President

Post by Tito »

2-1 cu atletico bucuresti. runda viitoare avem adversar cat se poate de accesibil - o echipa din divizia H. deja ne gandim la faza a 9 a a competitiei :mrgreen:
mosmartin

Post by mosmartin »

Bai nene ce prinde lumea pe aici adversari din H, eu o singur runda am avut mai lejer si in restu numai F,E,D. :roll: :roll:
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

eu am invins astazi unu din D cu 3-1. runda viitoare tot unu din D. ceva mai puternic, cu toti titularii disponibili. mie imi lipsesc 2. am 40% sanse sa merg mai departe.
mosmartin

Post by mosmartin »

Din pacate am iesit din cupa, asa e cand vrei sa castigi mai multe meciuri si jocul nu te lasa. :( :(
Tito
Team President

Post by Tito »

am facut 2-0. indraznesc sa spun ca am sanse sa acced in faza a 10 a competitionala. sperantele sunt mari.

EDIT: am batut cu 3-2. poate cu putin noroc trecem si de adverarul din runda a 10 a.
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

incredibil insa am batut din nou un D cu 1-0 si merg mai departe! o performanta uriasa pt. FC U.Craiova in cupa! am numarat cati romani mai suntem in cupa si mai suntem 13. sper sa nu fie cu ghinion. Daca n-as vi avut 3 suspendati probabil as fi trecut si de turul acesta insa asa.....e fff greu. avem sanse de 25% sa trecem de unul din D. El nu are niciun suspendat. nu ne facem mari speranta insa avem incredere in baietii nostri.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

mdea.,. am cu locul 2 in C4.. echipa buna.. pacat de TS pe care o sal am.. sub 90.. asta e
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”