Ce naiba are sittu?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
au fost si perioade mai rele
dar voi nu intelegeti un lucru. sjarel nu traieste din asta. el a facut jocu pentru distractie. k se ocupa d el in tot timpu lui liber e problema lui...bug-uri sunt in orice joc....el incearca sa rezolve cat mai repede problema...asa k asteptati....si eu am meci la 15 p care nu l-am facut inca....dar nu e vina lui sjarel k nu merge...asa k mai calmativa. si asteptati
dar voi nu intelegeti un lucru. sjarel nu traieste din asta. el a facut jocu pentru distractie. k se ocupa d el in tot timpu lui liber e problema lui...bug-uri sunt in orice joc....el incearca sa rezolve cat mai repede problema...asa k asteptati....si eu am meci la 15 p care nu l-am facut inca....dar nu e vina lui sjarel k nu merge...asa k mai calmativa. si asteptati
Revenit 

nam stiut chestiile astea ca cine pula mea se mai apuca de jocu astakennyanu wrote:au fost si perioade mai rele
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
sunt total de acord. pun pariu ca din acest joc scoate cat 10 salarii bune in belgia (atentie in belgia, nu in romania). si de asemena pun pariu ca oricine ar schimba cu el....asa ca chiar daca pt. noi, cei fara spfa nu are nicio obligatie, cei cu spfa ar trebui sa ceara prelungirea cu cel putin 2 luni. eu unul nu as da bani pt. un joc decat daca el e extraordinar.warchilde wrote:dap, asa zic si eu....ca o face din placere e vrajeala pura
nu e chiar asa... una la mana nu e un pret standard de 5$, exista mai multe optiuni; doi la mana, membri spfa mai sunt si cei care si-au dobandit dreptul prin invitarea altor manageri in joc + echipele nou infiintate care primesc acel trial.nihilist wrote:ai numarat cati au spfa?! ei bine imulteste cu 5 $, scade cam...hmm...20 de dolari (moderatorii si sherifii)
mai scazi cheltuieli, mai scazi multe. eu cred ca spfa a fost introdus cel putin la inceput(cand erau foarte putini manageri), pentru ca jocul sa putea "supravietui"... cu alte cuvinte - din banii astia incasati se platesc salarii, intretinerea si alte costuri. mai tarziu abia au inceput sa vina banutii

-
- Member of the Soccer Project Association
spfa costa 20euro pentru o perioada d aproape 2ani. plus k banii se impart la 2(din cate stiu eu)...dak nu la mai multi...multi bani nu iesnihilist wrote:ai numarat cati au spfa?! ei bine imulteste cu 5 $, scade cam...hmm...20 de dolari (moderatorii si sherifii) si vei afla cati bani face din acest joc!kennyanu wrote:ar trebui
sponsorizarile nu le calcula, presupunand ca din ele plateste hostingul.
Revenit