Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cupa SP.
Am decis sa mai merg un tur in cupa SP. Cele 3 puncte de ts sunt importante. Iar joia din saptamana urmatoare am cu SAT si ar trebui sa il bat fara probleme.
Diavolo
Rezervele mele au mai batut pe 1 din E ... urmeaza inca un adversar din e ... " FRESH " ... mult mai bun ... e randu la titulari sa arate si ei ce pot ;;)

Primesti 3 pct la TS pt o victorie in cupa?dardar_3 wrote:Am decis sa mai merg un tur in cupa SP. Cele 3 puncte de ts sunt importante. Iar joia din saptamana urmatoare am cu SAT si ar trebui sa il bat fara probleme.
-
poate el, dar noi astia de rand primim doar 2 pct pt meciurile din cupa sp si asta doar la victorie 

singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
-
Continuam cu succes in cupa. Urmatorul adverar e la fel de modest ca cei de pana acum. Din pacate joc tot in deplasare.
Diavolo
-
pai se primesc peste 2 puncte. dar nu chiar 3. e 2 virgula ceva, probabil 2.5. astfel ca depinde cat ai TS-ul inainte de cupa, daca il ai 90.3 (tu vezi 90) iti va creste la 93, zici ca primesti 3 puncte, daca il ai 89.8 (tu vezi tot 90) dar iti va creste la 92 si zici ca primesti 2 puncte.marius alin wrote:poate el, dar noi astia de rand primim doar 2 pct pt meciurile din cupa sp si asta doar la victorie
-
Victorie cu 4 - 2 in deplasare. Sa vedem ce facem in turul urmator. Din pacate tot in deplasare meciul
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
- Team Board Member
Victorie cu 1-0 si am intrat in a9a mansa a cupei SP,iar daca ma gandesc bine, e cea mai mare performanta a echipei mele de pana acum.succes celorlalti in continuare, mai putin celui pe care i-l intalnesc miercurea viitoare. 

-
Meci greu cu Pirry in urmatoarea faza a cupei. Am avantajul terenului propriu. Sper sa nu am accintati prea multi. 

Diavolo
-
nu e chiar asa greu cum pare. sunt convins ca mergi mai departedardar_3 wrote:Meci greu cu Pirry in urmatoarea faza a cupei. Am avantajul terenului propriu. Sper sa nu am accintati prea multi.

Ghinion pe mine la tragerea la sorti...am cazut cu Bunicii si e si la el acasa, slabe sanse.
Daca stiam ca o sa cadem asa ieseam demult din cupa
Daca stiam ca o sa cadem asa ieseam demult din cupa

-
da, e nasol cand se intampla atat de repede
unul din noi iese si astfel nu ajunge sa ia banutu' din stagiile superioare, sa-i fie rentabil.

Ehhh am iesit la penalty.... sez asta am pierdut de vreo 6-7 ori la penalty... Noi sa fim sanatosi!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
-
90% ies in urmatorul tur din cupa.
Joc in deplasare, cu un adversar mult mai bun ca mine. Asta e. Probabil o sa vand tot si o iau de la 0 de prin D sau C. depinde de ce stare de spirit o sa am in zilele urmatoare.
Joc in deplasare, cu un adversar mult mai bun ca mine. Asta e. Probabil o sa vand tot si o iau de la 0 de prin D sau C. depinde de ce stare de spirit o sa am in zilele urmatoare.

Diavolo
-
Victorie la penalty si joc cu unu din F sambata. Sa vedem ce pot face! 

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani