Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
victorie
victorie cu 1-0 ...greu ...da am avut mai multe procente ca el;)):D
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
-
- Member of the Soccer Project Association
Victorie 2-1 in deplasare, pfui.
Acuma am o mare mare problema, nu mai am portar pt. meciul de luni.
Titularul este, din nou, accidenatt iar rezerva suspendata. A treia rezerva e varza, nu scoate mai mult de 20.
Deci daca are cineva un portar de la 75% in sus cu moral si conditie la maxim si care sa scoata macar un 59-60 la performanta sa-mi zica si discutam de un transfer rapid.
PS.: Ofer bonus pt cel care imi da un portar si apoi il vand inapoi pe o suma mai mica.
Acuma am o mare mare problema, nu mai am portar pt. meciul de luni.
Titularul este, din nou, accidenatt iar rezerva suspendata. A treia rezerva e varza, nu scoate mai mult de 20.
Deci daca are cineva un portar de la 75% in sus cu moral si conditie la maxim si care sa scoata macar un 59-60 la performanta sa-mi zica si discutam de un transfer rapid.
PS.: Ofer bonus pt cel care imi da un portar si apoi il vand inapoi pe o suma mai mica.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
mai cercel....io iti sant dator tie! ok?
Ma gandesc sa te ajut, insa nu stiu daca rezerva mea e destul de buna pt tine. Titularul nu-l pot da ca am 3 meciuri naspa pana miercuri, joi.
Ma mai gandesc!...da-mi pm!
PS. Nu am nevoie de nici un profit din afacerea asta...iti sant dator si cu asta basta.
The only way to walk out of something is proudly, with my head up high! (John Kenny Pierce, 39 years old, Liverpool fan, location :Liverpool., best friend I ever had)
Ma gandesc sa te ajut, insa nu stiu daca rezerva mea e destul de buna pt tine. Titularul nu-l pot da ca am 3 meciuri naspa pana miercuri, joi.
PS. Nu am nevoie de nici un profit din afacerea asta...iti sant dator si cu asta basta.
The only way to walk out of something is proudly, with my head up high! (John Kenny Pierce, 39 years old, Liverpool fan, location :Liverpool., best friend I ever had)
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
Gata am rezolvat problema. Noroc ca am in lista doar manageri de treaba.rood wrote:mai cercel....io iti sant dator tie! ok?

Mersi oricum, tu erai prima mea optiune dar apoi, dupa o cautare fulger, am gasit pe lista un portar de la un roman, primitivus, si l-am si luat. I-a placut bonusul pe care i l-am propus.

Cred ca acest portar ma v-a salva de la a pierde urmatorul meci din liga.

Ceau si bafta.
Manager: cyp
-
bun baiat primitivus asta deseara o sa-i cer din bonus...cateva beri
asta-i avantajul vostru...va puteti intalni si va platiti bonusul in beri!

Sa aveti pofta!
Edit:
@vyruskill
iti raspund dupa o saptamana dar asta e. Acu' am vazut intrebarea.
Am locuit in Obcini la F-uri pe Statuinii. De plecat, am plecat acum aproape 10 ani.
De-al tau sant! hehe sau tu esti de-al meu!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
O saptamina perfecta in campionat, patru victorii cu : FC Mira, glassbell, lindenhof si Lazio 1900. Suntem pe 3 dar avem o saptamina grea in continuare. Nici titularii nu am putut sa-i odihnesc in wk, am avut primele 2 meciuri in Ch League si avem primele 3 puncte.
In rest bafta tuturor...si-l citez pe mac : " daca nu promovam, macar sa raminem aici"
In rest bafta tuturor...si-l citez pe mac : " daca nu promovam, macar sa raminem aici"

Fiat Lux !
-
4-2 cu o echipa de la retrogradare si am trecut pe binemeritatul loc 1.ma mentin la 7 pt fata de locul 3 si la egalitate de pt cu locul 2.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"